Dinoland – Magazinul tau online de jocuri si jucarii

Dinoland – Magazinul tau online de jocuri si jucarii

Transport gratuit pentru toate produsele FeberAstazi m-am gandit sa va dau parintilor si viitorilor parinti, un motiv in plus sa iubiti internetul si sa aveti si un real folos din cautarile voastre online. O sa va zic de dinoland.ro

Nu, nu este un articol platit, ci doar experienta mea de tata si a noastra de parinti cu produsele si serviciile lor.

Prima data am primit de la o cunostinta cadou pentru fiul nostru o carte electronica Submarinul Buclucas si a fost pentru el o mare surpriza. Am ramas si noi ca parinti placut impresionati de calitatea si gradul de detaliu investit in aceasta jucarie „inteligenta”. Asa ca la prima ocazie, Transport gratuit de Paste la comenzile mai mari de 100 RONam intrat pe Dinoland.ro si am comandat inca o carte, si anume Dino de la A la Z, alt adevarat deliciu pentru copil.

Am facut comanda online si am fost sunat in 5 minute de un responsabil cu comenzile, pentru a confirma comanda. Apoi a doua zi, gratuit, mi s-a adus la birou printr-un curier. Pot spune ca mi s-a parut atat ca stil de comunicare si suport clienti, cat si ca viteza si eficacitate, un serviciu extraordinar pe care vi-l recomand cu caldura.

Asa ca la prima ocazie cand cauti ceva jucarii pe net, iti recomand cu caldura, din proprie experienta, Dinoland.ro

Si inchei cu o recomandare pentru toti parintii si mai ales viitorii parinti:

inainte de a da nume copilului tau da o tura pe Behindthename.com sa vezi ce inseamna si de unde provine numele respectiv.

Iubiti-va copiii!

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

2 comentarii

  1. #1 Comentariu nou

    azi am fost la dinoland….eu sunt adepta „see and touch” asa ca nu voi folosi deocamdata serviciul online. Sunt fericita ca am gasit ce cautam pentru puiutul meu…. merci de pont.

  2. Ma bucur ca ti-a fost de folos. Sa-ti traiasca „puiutul” si sa creasca mare, frumos si cu frica de Dumnezeu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro