Nebunie sau iubire?

Nebunie sau iubire?

Ce e iubirea? WOW…multa cerneala si mai nou caractere la tastaturi, s-au consumat sa se raspunda cat mai descriptiv posibil la aceasta intrebare.

Indragostitii si cei ce iubesc (fac aceasta distinctie dinadins, si o voi explica intr-un articol viitor) se intrec in a-si exprima cat mai frumos sentimentele pe care le traiesc. Doresc sa isi imbrace cat mai frumos iubirea ce o poarta in suflet, pentru ca sa daruiasca apoi acele cuvinte iubitei/iubitului.

In unele cazuri cei ce isi exprima sentimentele au intr-adevar charisma si inspiratie, alteori te starneste rasul ascultandu-i. La urma urmei insa, fiecare incearca sa spuna iubitei/lui ca simte pentru el/ea si sa o faca intr-un mod cat mai frumos.

Cateva exemple:

 1. Preferatul meu: Daca singurul mod de a te vedea ar fi in visurile mele, as dormi pentru totdeauna.
 2. O casnicie nu este 50%/50% de compromisuri, ci sot si sotie dand 100% amandoi.
 3. Nu regreta niciodata nimic ce te-a facut sa zambesti.
 4. Nu ma mai simt asa departe de tine, cand amandoi ne uitam la aceeasi luna pe cer.
 5. Daca o fotografie face cat o mie de cuvinte, atunci ar trebui sa scriu un roman ca sa explic cum ma face sa ma simt o fotografie de-a ta.
 6. Mi-ai dat si mi-ai luat multe lucruri de la mine. Mi-ai dat un motiv sa zambesc si mi-ai luat puterea de a mai iubi pe altcineva.
 7. Nu vreau sa mai visez cu tine. Te vreau de-adevaratelea.
 8. Intr-o noapte, am iesit afara si am decis ca pentru fiecare stea de pe cer, sa ma gandesc la un motiv pentru care te iubesc. Ma descurcam nemaipomenit, pana mi s-au terminat stelele 🙂
 9. As vrea sa fii aici. Dar nu esti, esti acolo. „Acolo” habar n-are ce norocos e 🙂
 10. Intalnirea cu tine a fost sortita. Am devenit prietenul tau prin alegere; insa nu m-am mai putut controla sa nu ma indragostesc de tine.

Am scris numai zece si daca va plac, voi mai cauta. Michael Buble are un cantec in care numeste iubirea nebunie si eu cred ca are dreptate:

Pentru cei care vreti si cuvintele, le-am postat aici: click pentru a deschide versurile. Sunt geniale si mi-au placut foarte mult.

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

1 comentariu

 1. Mie imi place nr. 2… Nimic nu e mai adevarat… Si tot timpul auzi exact inceputul… si acolo se termina. Dupa 50-50… Si acelasi lucru se aplica si in cuplu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro