I’m your man

I’m your man

Sunt bărbatul tău!

Voi fi alături de tine toată viaţa!

Poţi să te bazezi pe mine în orice moment!

etc…

Multi barbaţi o spun băţoşi şi aroganţi, crezând că-şi vor impresiona iubita cu conţinutul acestor vorbe.

Se laudă cât de mult o iubeşte, cât de mult se sacrifică pentru ea. De preferinţă o spune cu socrii ei (părinţii lui) de faţă ca să vadă mă-sa ce minunat de soţ şi tată este fiul ei. Nu mai vorbesc în apariţiile publice: nunţi, festivităţi de tot felul, dineuri de afaceri, ocazii… e cu gura până la urechi explicând diferitele metode şi practici de educaţie a copiilor pe care el le aplică cu succes acasă. Să nu uităm de dragostea, respectul şi grija pe care pretinde că le are pentru iubita lui soţie în prezent sau despre cât de de grijuliu a fost el cu soţia lui pe perioada cât ea a fost însărcinată cu copilul lor, iar dacă vreun participant la discuţie îşi aruncă privirea atunci în ochii ei, va vedea durerea şi penibilul ce-l resimte in situaţia dată.

„Dragă, I’m your man! înţelegi?” nu funcţionează dacă nu ştii s-o iubeşti mai mult decât pe tine însuţi.

Să fi pentru ea orice are nevoie. Să fi acolo. Să ştii ce simte înainte să deschidă gura să rostească ceva; să îi auzi gândul înainte de gură şi inima înainte de glas.

Daca are nevoie de un salvamar, pune-ti scara langa vana si „salveaz-o” in caz de inec. Daca vrea un doctor, sa o consulti, daca vrea sa o zidesti cand e daramata, fii un zidar. Casca ochii, vei pricepe ce trebuie sa faci.

Poţi?

Artistul este Michael Buble. Aveti versurile aici.

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro