Cu cartile pe … fata (Tamada.ro)

Cu cartile pe … fata (Tamada.ro)

Se pare ca se va lansa in curand (am auzit ca pe 13 octombrie) tamada.ro care contine doua sectiuni principale: Revista culturala si Librarie online . Revista isi propune sa devina un ghid al vizitatorilor in lumea cartilor, incluzand sectiuni de stiri, editoriale, interviuri, biografi, dar si comentarii ale cititorilor despre cartile citite. Libraria pune la dispozitia cumparatorilor o gama larga de carti si doreste sa se impuna pe piata prin calitatea livrarii si modul de onorare a comenzilor.

Mi-ar place sa vad daca se va impune pe piata si cu ce va veni nou (unic chiar) in domeniu. Site-ul mi se pare foarte prietenos si usor de parcurs. Functiile sunt bine prezentate si explicate frumos si inteligibil.  Mi-ar fi placut sa aibe si un live chat support. Mai nou cam toate siturile de online sales au si poate ca accepta si sugestii cei de la tamada.ro 🙂

In revista vor scrie editoriale oameni precum Traian T. Cosovei, Dan Mircea Cipariu. In cuvintele lor: „Tamada.ro isi propune sa se constituie intr-un mijlocitor al intalnirii cu cartea, al descoperirii bogatei colectii de experiente ale omenirii, unele exceptionale, altele banale, dar toate pastrand aroganta irepetabilitatii.”

Mult succes si spor!

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro