Ecologic pentru copii

Ecologic pentru copii

Fiind tatic de doi copii, fata si baiat, sunt in permanenta „vanatoare” online (de „offline” se ocupa sotia) pentru a gasi ce e mai bun pentru ei, de la mancare la imbracaminte de copii; de la mobilier si pana la carti de citit, colorat etc.

De asta salut cu bucurie un nou magazin online destinat celor mici, deschis de cei de la Misena Kids, cu un design accesibil si o mare varietate de produse, asa numita de catre ei „imbracaminte ecologica” , imbracaminte naturala, confectionata din bumbac natural (neprelucrat).

Pentru ca fetita noastra are 1 an si 3 luni si folosim inca sac de dormit pentru ea, cel mai mult mi-au placut Sacii de dormit ecologici din care am si comandat unul. Sunt curios ce calitate au, desi pe site si in descriere par sa fie extraordinari.

Daca mai comandati si voi mi-ar place sa va aud parerile aici.

Ah, nu bag de vina, insa mi-ar place sa aiba link catre home de pe orice pagina, daca dau click pe logo si de asemenea sa isi puna un form de contact pe pagina de contact ca nu toti vizitatorii au conturi de email in outlook sau gmail 🙂

In rest, spor si bun venit pe internet-world-ul romanesc.

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro