Iubire de tata

Iubire de tata

Imi amintesc de zilele dinainte de casatorie, cand discutam cu prieteni casatoriti care ne spuneau ca sa ne distram cat putem, ca odata veniti copii in familie, totul e numai creste-i, educa-i, te opresc sa ai fun si etc. Imi amintesc de un citat care il repetam cu sotia des referitor la ce multa „incurcatura” ar fi un copil, in familia unor prieteni: „Iti dai seama, ca daca am avea un copil nu am putea sta asa relaxati aici la strand„. Acelasi tata acum e nedespartit de fiul sau si e mult mai grijuliu decat e sotia lui.

Iubirea de tata, desi e diferita cu mult de cea de mama, este speciala si trebuia sa fii tata sa fii in stare sa faci unele lucruri pentru fiul/fiica ta. Mai jos va dau un exemplu. Da, e unul WOW, greu imitabil, dar nu poti sa nu-ti doresti sa fii la fel ca omul asta care pentru a-i da fiului sau sansa de a fi „normal”, il poarta pe brate si pedaleaza sau fuge cu el „in spate”….pentru ca ….asa e iubirea de tata. Enjoy.

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

3 comentarii

  1. Dumnezeu daruieste fericire dupa merit. Sotul ce nu devine tata se poate considera un om injumatatit dar nu nedreptatit.
    Ceea ce primesti de la Arhitect, bun de pastrat se numeste, chiar de ar fi boala, nefericire sau suferinta.
    Tatal meu a fost mereu langa mine, nu l-as fi vazut nici o secunda fericit in lipsa mea. Imi striga de la geam „Te iubesccccccccc, ai grija de tine!”, de fiecare data cand plecam……imi lipseste imens omul care mi-a daruti viata, sper doar sa fie intr-un loc mai bun, merita.

  2. lucrurile se schimba cum nu te astepti 🙂

  3. no words to say!! this is just de great power of real love!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro