Mircea Diaconu senator?

Mircea Diaconu senator?

La Ioska am vazut ca Mircea Diaconu va candida la o functie de senator in judetul Arges, din partea PNL. Se pare ca informatia este verificata. Spor. Lasa sa mai ajunga si aia saraci la ciolan.

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

5 comentarii

 1. #1 Comentariu nou

  Mircea Diaconu a facut o gafa incomensurabila. S-a luat de indemnizatiile revolutionarilor, in speranta ca va aduce economie la bugetul statului. Nefericitul actor nu a catadicsit sa treaca pe la diferitele comisii pt abuzuri – de la Presedentie, Parlament, unde incepand cu anii 90 s-au strans mii de reclamatii privind abuzurile la care revolutionarii au fost supusi de catre organele de represiune post-decembriste, post-revolutionare. Multi au fost ucisi. Nu a existat la acea vreme categorie sociala care sa fie mai „imbolnavita” ca cea a revolutionarilor, de parca erau mineri: ciroze, cancere, atacuri cerebrale, etc. De agresiuni fizice si amenintari nu mai vorbesc. Nu mai punem la socoteala nici revolutionarii care n-au fost lasati cu anii sa munceasca, sa aibe un loc de munca stabil..Acest actoras , ajuns senator, nu a catadicsit sa se informeze nici macar cui ii ia painea de la gura ca sa dea bine in toata tara..

 2. Presupun ca pentru tot ce spuneti aici aveti si dovezi, asa-i?

 3. #3 Comentariu nou

  am avut sperante in alegerea d. Diaconu,il vedeam un REBENCIUC al noi generati ! nimic din rolurile jucate nu au lasat in in finta actorului o urma! mare dezamagire am dupa ce l’am auzit vorbind fara „sufleur” !

 4. #4 Comentariu nou

  In ultima vreme jucati cel mai prost rol al vietii dumneavoastra.Nu vi se potriveste , domnule Diaconu.Ce mare ati fi ramas in lumea teatrului si a filmului !!! …..pacat , mare pacat !

 5. sint dezamagit cum poate sa fie omul asa penibil am crezut ca sinteti om ati jucat in multe filme unde ati facut pupat pe comunistii dar dupa 20 ani nu ati inteles nimic sinteti penibil sustineti pe iliescu ca nu a fost comunist ca basescu e comunist faceti pe adavaratii actori de rusine de aia merge romania asa prost ca avam asa oameni ca tine si dinescu fara creieri pacat ca te ai imbatrinit si tot prost ai ramas halal om dispari din lumea artistilori ca nu meriti pa
  .-= kiss adalbert´s last blog ..Mama Needs A New Bag =-.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro