Tamada.ro e live

Tamada.ro e live

Asa cum va anuntam deja din 6 Octombrie, Tamada.ro e acum live. Am primit cu interes initiativa lor si ma bucura sa vad ca un portal care isi propune să se constituie într-un mijlocitor al întâlnirii cu cartea, pentru ca publicul de orice varsta sa descopere cultura, arta, istoria si altcumva decat numai de la televisor. Romanii si nu numai, au cam abandonat placerea citirii unei carti adevarata in „favoarea” e-book-urilor, enciclopediilor online gen wikipedia si alte astfel de surogate. Tamada.ro își dorește să transmită pasiunea cititului către publicul larg și să suprime pretextul lipsei de timp, prin prezentarea evenimentelor din lumea carților precum și prin ușurința cu care vizitatorii site-ului pot avea acces la cărțile preferate. Alături de zona de vânzare de carte, Tamada.ro lansează revista de cultură on-line „SUPRA”, coordonată de scriitori din generaţii literare diferite: Traian T. Coşovei, Octavian Soviany, Dan Mircea Cipariu, Cornelia Maria Savu şi Lucia Verona. Redactor-şef: Ştefania Coşovei.

Ce isi propun ei?  „SUPRA îşi propune promovarea acelor valori care nu „ies în faţă”, oameni a căror muncă o apreciem, dar care nu sunt „favoriţi” ai cluburilor de fiţe. Chiar dacă iepurele culturii nu ţâşneşte din orice tufiş, noi nu suntem de acord că orice carte e un copac tăiat!”. În cadrul magazinului on-line, tamada.ro propune vizitatorilor o colecție de 5000 de titluri publicate la edituri din Romania, iar în primele 2 saptamani peste 80 de titluri vor beneficia de reduceri de 20% din prețul de vânzare. De asemenea livrarea comenzilor se va face gratuit în primele 2 săptamâni după lansare. Tamada.ro își propune sa îmbunătățească continuu colecția de cărți a magazinului și să ajungă în cursul anului 2008 să prezinte peste 20.000 de tiluri, publicate în Romania sau în străinătate, existând deja parteneriate cu edituri din Ungaria, Anglia și SUA pentru promovarea carților acestora în Romania.

Tamada.ro mizează pe un trafic de 5000 de vizitatori pe zi, din care peste 60% să devină cititori fideli ai revistei “Supra”, urmând ca anul următor să dezvolte politica editorială și să depășească 10.000 de cititori pe zi.

Asa ca va invit la Carti pe Tamada.ro

Articol din categoria: Parenting

f64.ro
aaa

1 comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    suna super tare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro