Ultimii 10 ani…

Ultimii 10 ani…

Una adanca de week-end: ai stat vreodata sa meditezi la ce multe s-au schimbat numai in ultimii 10 ani? Cati oameni mari ne-au parasit? Cate bariere sociale, militare si ideologice s-au spart? Dar tu, cat ai e(in)voluat? Cat ai iubit si ai fost iubit? In ultimii 10 ani poti sa spui ca relatia /relatiile tale cu oamenii s-au imbunatatit? Poate nu ai 10 ani cu iubita sau iubitul tau. Dar de cand sunteti impreuna, cat ati evoluat? Ai stat sa te gandesti?

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

1 comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Mi-a placut foarte mult cantecul, se pare ca te inspira mult Kenny Rogers si Michael Buble 🙂 … un spectru foarte larg intre ei si totusi ating zone similare din sufletul meu. Am stat astazi vreo 2 ore si am citit si ascultat ce ai in zona „De Suflet”… doamne cat adevar si ce oglinda a vietii mele….banuiesc ca auzi asta zilnic 🙂

  Descult lansa mai sus o intrebare legitima: oare daca acum 10 ani am fi facut alte alegeri, oare prezentul meu ar fi fost diferit? Dar al vostru….celor care cititi aici?

  E placut si usor sa comentez aici si sa ma si ascund in acelasi timp dupa un nickname. Cred ca viata mea ar fi fost mult diferita daca acum 10 ani, dupa liceu, as fi ales sa-mi decid singura viata; nu sa ascult de prieteni, parinti, neamuri si cunostinte si sa ajung sa traiesc o viata pe care ei o asteptau….mai bine imi faceam mie pe plac si imi implineam visele mele, oricat de nebunesti sau fara finalizare se pareau atunci.

  Astazi, am ajuns sa fiu ok financiar, am un sot, copii, insa nu sunt fericita deloc. Tanjesc dupa pajistea verde a tineretii fara obligatii, cand as fi putut face orice as fi vrut. Aveti grija tinerilor ce alegeti, mai tarziu o sa vreti sa schimbati ceva la viata voastra si nu se va mai putea ca veti avea deja alte responsabilitati.

  O viata frumoasa va doresc si ….adspedia, de azi sunt abonata. 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro