Alegeri 2008 – stiri la minut prin Agerpres

Alegeri 2008 – stiri la minut prin Agerpres

Bucureşti, 7 nov /Agerpres/ – Zece persoane au fost conduse la Secţia 9 Poliţie, joi seară, după ce s-au bătut, se pare, din motive electorale, pe str. Ritmului din cartierul bucureştean Pantelimon.

Pentru aplanarea conflictului, a fost solicitat şi vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, pentru AGERPRES, că cinci dintre cei implicaţi în scandal au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

‘Noi nu am găsit niciun afiş electoral rupt. Cei în cauză au fost identificaţi, iar dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 2, procurorii fiind cei care vor dispune cu privire la încadrarea juridică a celor în cauză’, a spus Ciocan. AGERPRES/ (Sorinel Peneş)

[ad]

‘Astăzi, de la ora 18,00, Centrul Cultural Municipal ‘George Coşbuc’ va fi gazda lansării oficiale a celor doi candidaţi PD-L Bistriţa Năsăud pentru Camera Deputaţilor şi Senat din zona Bistriţa-Livezile: Ioan Nelu Botiş şi Ioan Sbirciu.

Alături de cei doi reprezentanţi ai PD-L BN care au intrat în cursa alegerilor parlamentare vor fi şi cunoscuţii artişti ai folclorului românesc Sava Negrean Brudaşcu şi Dumitru Fărcaş, care vor susţine un spectacol de excepţie.

La evenimentul din această seară este aşteptat să participe din partea conducerii centrale a PD-L, preşedintele Emil Boc.

Înainte de lansarea la care toţi cetăţenii bistriţeni şi nu numai sunt aşteptaţi să ia parte (intrarea fiind liberă), Ioan Nelu Botiş şi Ioan Sbirciu îşi continuă deplasările în municipiu şi Livezile, stând de vorbă cu cetăţenii.

În cursul zilei de astăzi, cei doi candidaţi ai PD-L vor sta de vorbă cu salariaţii de la ‘Acetica’, ‘Geoplast’ si ‘Teraplast’. Principalele teme care vor fi atinse de candidaţii PD-L în colegiul 1 se referă la Bistriţa metropolitană, piaţa muncii, legea administraţiei, dar şi legea primului contract de muncă’. AGERPRES/(AS)

Bistriţa, 7 nov /Agerpres/ – Candidatul PNL pentru mandatul de deputat din colegiul 1 al judeţului Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a dat comandă de cărţi de vizită plastifiate, care să conţină şi cristale termosensibile, cu ajutorul cărora să îşi poată măsura nivelul de stres.

Printr-o simplă apăsare a degetului mare pe aceste cristale, bistriţenii pot vedea cât de relaxaţi sau de stresaţi sunt, iar mesajul liberalului Ioan Turc pentru ei este ‘Fii relaxat, rămânem împreună!’.

‘Am vorbit cu mai mulţi primari de-ai noştri, din ţară. Cei care au folosit aceste cristale la alegerile locale, le-au folosit cu foarte mare succes’, a declarat Turc.

Toţi candidaţii pentru alegerile parlamentare din Bistriţa-Năsăud au venit cu diverse idei în campanie, prin care să atragă electoratul. Pe lângă clasicele afişe, bannere, pixuri şi brichete inscripţionate cu numele lor, unii candidaţi, cum sunt cei de la PD-L, distribuie lanterne cu însemnele partidului, calendare şi pungi.

Cei de la PSD au plantat trandafiri, pe Aleea Trandafirilor din municipiul Bistriţa, dar s-au lovit de opoziţia gospodinelor din zonă, care s-au plâns că acele spaţii verzi le foloseau pentru a-şi întinde rufele la uscat.

În schimb, preşedintele PRM Bistriţa-Năsăud, Ioan Aurel Rus, spune că, la finalul campaniei, se va vedea că partidul său a cheltuit cei mai puţini bani, pentru că nu are resursele necesare pentru ‘mici, bere şi spectacole’.

În Bistriţa-Năsăud, la Biroul Electoral au fost depuse 24 de candidaturi pentru Camera Deputaţilor şi 14 pentru Senat. PSD, PD-L, PNL, PRM, PNG-CD şi UDMR au depus liste de candidaţi pentru toate cele patru mandate de deputaţi şi două de senatori, în timp ce ecologiştii au candidaţi doar la Senat. AGERPRES/(Tina Ţucui)

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro