Mi-am luat GPS

Mi-am luat GPS

De ceva vreme cautam un sistem Gps bun care sa ma satisfaca atat ca pret cat si ca features si comoditate. Cum de multe ori iau direct de pe net ceea ce am nevoie, am apelat si de data asta la sursa mea favorita, MarketOnline.ro.

Pentru asta am ales, dupa mai multe produse Fujitsu studiate, modelul GPS Fujitsu Siemens Pocket LOOX N100. De ce? Urmeaza cateva motive pentru care l-am ales si pentru care cred ca il puteti alege si voi.

In primul rand pentru ca mi-a fost foarte usor sa il instalez in VW Touran al meu. Are baterie rezistenta si imi place contrastul si gradul de vizibilitate al ecranului. Da, ecranul e touchscreen si aparatul mai vine si cu o memorie interna de 2 GB, expandabila cu orice card MiniSD (dispune de slotul necesar conectarii/inserarii).

O faza draguta mi se pare la ei cea cu fetele interschimbabile, fapt care a reprezentat un mare interes pentru sotia mea 🙂 Mi-am incarcat pozele cu copiii pe el, deh sa avem ce arata in vacanta la rude direct in masina (stiti genul ala de rude la care NU vreti sa intrati in casa si le aratati ce se poate din masina) 🙂

Pretul a fost bun, era disponibil pe stoc: comandat, a 3-a zi sosit, platit ramburs si instalat. Marfa 🙂

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro