25 Decembrie 2008

25 Decembrie 2008

Azi a fost toata ziua Craciun. Acum e ora 23:41, 25 Decembrie 2008. Am in lista de messenger cam 300 contacte active. Deschid messu, ma uit: 7 sunt online, din care 2 idle. Mama!!! Sa fie oare noaptea asta cel mai scazut trafic de mess-to-mess in Romania? Sunt curios pe la ora asta care erati online.

E ziua si noaptea de Craciun azi. Am primit o tona de sms-uri de „sezon”. Nu le mai descriu si eu ca a facut-o foarte bine Cabral si nu necesita dezvoltare subiectul.

Ma lamentam azi in sinea mea de cat de gol, nesemnificativ si tamp a ajuns acest Craciun pentru majoritatea oamenilor. Ne trezim de dimineata cu gandul asa un background-ul mintii: „e Craciun azi!”… ah, am uitat sa spal faianta la baie….tzushti…… ah, oare am feliat prajiturile pentru „trupele” de colindatori?…

Stam la masa cu familia, sau cu cat a mai ramas din ea, prieteni, rude, cunoscuti si ne bucuram ca suntem impreuna, sanatosi.

Ne pierdem in detalii aiurea si pierdem tot ce e mai pretios. Uitam ca cel/cea de langa noi, macar astazi, ar astepta sa NU mai fim rai, invidiosi, ursuzi, furiosi, turbati, tampiti si idioti. Macar azi fii si tu om, iubeste, fii atent, casca ochii.

Ma duc sa ma culc. Sper ca ati avut o zi de Craciun asa cum v-ati dorit-o. Ziceti-mi si mie cum a fost la voi.

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro