Spune-mi ca ma iubesti

Spune-mi ca ma iubesti

Spune-mi Te iubesc in dusUneori simti ca iubesti si nu sti daca esti iubit inapoi. Simti ca te topesti si nu sti daca de cealalta parte, raspunsul este identic sau macar pe aceeasi lungime de unda. Ai in inima atata sentiment si atata pasiune si ti-e frica sa le expui fara filtre si fara oprelisti, deoarece vrei sa fii sigur ca nu o vei face in zadar.

Desi e minunat sa spui „Te iubesc!”, ai nevoie cateodata sa auzi tu ca esti iubit, sa ti se spuna asta, sa ti se arate, sa ti se toarne. Sa fii sigur. Sa simti in tine ca nu sunt cuvinte invatate sau furate de undeva si folosite sa fii alintat, ci sunt realitati pe care cel/cea de langa tine le traieste si ii este asa de usor si de natural sa le exprime… pentru ca le simte.

E foarte usor sa spui Te iubesc! cand de fapt tu nu simti cu adevarat asta si nici nu te obliga la nimic. Cand a spune-o este un mijloc de a primi ce iti doresti de la celalalt. De cate ori tu barbate ii spui ei asta stiind ca asta vrea o femeie sa auda si apoi te bucuri de ce primesti, dar ea se simte doar folosita si distanta dintre voi e imensa desi fizic sunteti uniti?

Imagineaza-ti o viata traita alaturi de cineva care nu trebuie sa inventeze cuvinte, sa produca texte, pentru a te convinge de ce simte si pentru a-si exprima afectiunea, ci sa il/o simti ca parca sunt asa de simple cuvintele si au totusi asa o mare incarcatura, sunt reale, sunt adevarate. Autenticitatea se simte, nu trebuie neaparat dovedita. Atunci cand spui ca iubesti si celalalt nu simte nimic inseamna nu numai ca ceea ce comunici nu e adevarat (sau poate ti se pare tie ca este adevarat), dar, de asemenea, celalalt (el/ea) nu aude nimic. Mesajul, desi transmis, nu i se adreseaza pentru simplul motiv ca nu se simte tinta lui. E ca si cum ai trage cu cea mai performanta pusca insa nu la tinta ci aiurea.

„Spune-mi ca ma iubesti si arata-mi ca-ti pasa……” ascultati acest cantec, urmariti versurile…. make it real pentru tine si ea/el. Altfel, orice se spune si se exprima, fara veridicitate si autenticitate sunt simple vorbe in vant. Nu aduc nimic, decat iti pierd timp vital, timp care l-ai putea investi in relatia ta.

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro