„Trei culori cunosc pe lume”… serios?!?

„Trei culori cunosc pe lume”… serios?!?

„Trei culori cunosc pe lume…”. Asa incepea imnul de stat al Romaniei pana la Revolutia din Decembrie 1989. Il mai tineti minte?

Singura problema este faptul ca nu sunt deloc numai 3 culori. Pe UnSingurSteag.ro baietii isi propun o treaba foarte frumoasa cu care sunt de acord, drept urmare o promovez si aici:

Avem o ţară şi-un steag. Pe care stau aliniate mai multe culori. Teoretic, trei: roşu, galben şi albastru (definite vag prin lege ca „albastru-cobalt”, „galben-crom” şi „roşu-vermion”). Practic însă, fiecare steag tipărit poartă pe el alte trei culori, pentru că fiecare producător, art director sau web designer alege singur care roşu, care galben şi care albastru să fie aşezat pe steag.

Campania „Un singur steag” îşi propune să atragă atenţia asupra faptului că în acest moment România are ‘nşpe mii de steaguri în loc de unul singur şi cere ajutorul celor care lucrează în comunicare, al bloggerilor, ziariştilor, politicienilor şi al tuturor celor cărora încă le mai pasă, pentru a „repara” steagul tricolor.

Va indemn sa votati petitia lor si sa facem eforturi sa nu ne pierdem unicitatea steagului national, asa cum pierdem cam tot ce e romanesc pur si autentic.

Sunt curios care din voi stiti care e versiunea corecta:

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro