Momente unice

Cuplu indragostiti in pat, razand, pasionali dar nu sexuali :)Nu suntem perfecti. Niciunul dintre noi doi. Dar ce minunate sunt atatea mici, unice, de neuitat momente impreuna 🙂 (ex.: cand iti amorteste mana noaptea, ca ea doarme cu capul pe ea si nu o deranjezi pentru ca arata ca un sunshine asa 🙂 )

Daca stai si incerci sa iti amintesti, oare cate momente unice nu gasesti, ale voastre, intime, necunoscute de ceilalti, care iti aduc zambetul pe buze cand le privesti pe ecranul vietii tale, cel mai real cinema?

Tu ce momente unice ai vrea sa mentionezi aici? Care este una, doua, trei … nshpe faze in care ai simtit ca te topesti uitandu-te la el/ea si ai fi vrut sa ingheti secundele acelea sa nu le uiti niciodata? Sau poate sa-ti cumperi o agenda si sa notezi imediat in ea acel moment, pentru a-ti aduce aminte de el cu placere.

Brad Paisley – Little Moments

Artist: Brad Paisley || Piesa Little Moments

Va sugerez mai jos unele „momente”, care poate pentru unii vor fi amintiri placute, care va vor smulge un zambet de pe buze, iar pentru altii deziderate.

2 comentarii

  1. Sarutul in ploaie, bicicletele, micul dejun in pat… astea imi lipsesc cel mai mult… si restul, dar astea sint pe primele locuri. din pacate, la categoria deziderate…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.