Tu nu esti

Tu nu esti

Noi barbatii vrem sa fim siguri ca iubitelor noastre nu le lipseste nimic. Niciodata. De aceea facem ore suplimentare. De aceea plecam de acasa si stam pana tarziu, ca ea sa aiba de toate. Insa ea nu vrea de toate ci pe tine.

Ne inselam de multe ori crezand ca daca oferim multe material, asta suplimenteaza sufletul. Ne inselam crezand ca lipsa noastra fizica si sentimentala poate fi inlocuita de lucrurile si confortul pe care il cream pentru ele.

Stai ore in sir departe de ea si apoi cand vi acasa primul tau gand e la sex, asa-i? Pai nu poti recupera ore de discutii, de atentie, de exprimare a dragostei tale fata de ea, sarind direct in pita. Intimitatea este vazuta de catre femeie (una normala) ca o incununare a unei relatii care exista si se dezvolta in inima, nu intre picioare. Sex poate face orice animal, de iubit poate iubi numai omul.

Acorda-i atentie. Invata ce ii place. Apropie-te de ea pe „limba” pe care o intelege ea, desi poate e una straina tie. Invat-o. Studiaza. Ce e asa greu? Daca consideri ca o vrei si e importanta in viata ta, fa sacrificiul asta… si oricate altele. Insa, nu le considera sacrificii,

Nimic nu compenseaza prezenta ta, nimic nu este egal cu tine.
Cel putin in ochii unei femei adevarate.

Artist: Bruce Springsteen || Versurile aici.

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

5 comentarii

  1. #1 Comentariu nou

    cat de adevarat….

  2. E interesant. Dar daca ea nu vrea sa mergi dupa tiparul de mai sus? Dar daca ea e tot timpul nervoasa si stresata? Daca tu incerci s-o imbunezi tot timpul si de la o vreme te mai si saturi? Daca n umai vrea sa auda de romantism etc? Ehei, atunci e baiul. Un barbat normal n-o va putea suporta mult timp.

  3. @Liviu: Nu cred ca o femeie nu mai vrea sa auda de romantism. Poate EL nu mai e cum a fost. Poate nu mai o considera femeie, de cucerit, de iubit … si e prea obisnuit sa o aiba acolo, fara sa faca nimic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro