Viata ca o sosea

Viata ca o sosea

E dimineata la Cluj-Napoca. Ploua. Nu sa mori, dar asa marunt si apasat. In masina, cu muzica la maxim, cu cantecul de mai jos, nu ma intereseaza de nori, ploaie si frig. Ies din Cluj, nu e aproape nimeni pe strada. Ma „furisez” prin pacla stropi care cazand spre pamant, parca se bat sa ajunga primul, biciuindu-mi parbrizul. Deja merg de minute bune fara sa vad masina in spate sau venind din fata.

Artist: Rascal Flatts || Versurile aici.

Nu ma gandesc la nimic, incerc sa urmaresc versurile. Nu reusesc in totalitate, curbele imi ies la fix, muzica la maxim, adrenalina pompeaza. WOW. Mai vreau asta cat de curand.

Imi amintesc o scena din filmul Ce-si doresc femeile, in care  li se prezinta femeilor de la Nike, o noua reclama.  In imagine o femeie, dimineata, alearga pe un drum fara trafic. Citez: „Drumului nu-i pasa ca nu arati perfect. Nu se uita ca unghiile nu sunt taiate sau ai 4-5 kg in plus. Pentru drum nu e important sa ii spui nimic, el te asteapta sa il alergi in fiecare dimineata. El e acolo ori de cate ori ai nevoie. Nu e obosit niciodata, nu se uita la ceas in timp ce tu spui ceva, nu casca. Atentia lui e pentru tine 100%”.

Ma uit la ceas. Ar trebui sa ma intorc, sa ajung la timp la serviciu.

Sa aveti o zi frumoasa. Out!

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

1 comentariu

  1. Muzica asta ma face sa ma vad calare pe un motor sau la volan si pe un drum din ala care se termina sub soare si nu e nici tipenie pe el… numa sa mergi si sa te bata vantul in fata…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro