Traieste viata din plin. Acum.

Traieste viata din plin. Acum.

Aseara am vazut Seven Pounds. Mi-au placut atatea scene incat nu pot nici macar sa enumar una, care sa fi fost mai WOW decat cealalta.

Cel mai tare mi-a ramas intiparita in minte fraza pe care Ben/Tim i-o scrie lui Connie (femeia care a primit de la el o casa pe malul oceanului, pentru ea si copiii ei), in scrisoarea lasata la casa de pe plaja: „Nu-ti cer nimic in schimb, decat sa traiesti viata din plin, din abundenta„.

De ce este asa de important sa arat in afara o imagine perfecta, cand poate in mine e vraiste totul? Cum sa dau din mine? Cum sa tac, desi stiu ca am dreptate? Cum sa pretind cand nu fac nimic? De ce cred ca mi se cuvine ceva, cand imi este dat fortat si doar prin intimidare?

Sunt fraze din film care m-au rascolit, cuvinte care te motiveaza sa te uiti in tine. Sa te analizezi dinauntru spre afara si invers. Cat de mult traiesc eu pentru mine. Cat de mult ma consum pentru imaginea mea? Urmareste trailer-ul de mai jos pentru cele mai frumoase fraze din film.

Va astept cu comentarii dupa ce il vedeti. Enjoy!

Articol din categoria: De suflet

f64.ro

2 comentarii

  1. no ia te rog sa mai iei o gura de cola, sa imbuci din fast-foodu’ ala cumparat, sa traji o besina’n lift, si sa termini cu prostiile :-))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour