Dragostea adevarata…

Dragostea adevarata…

Dragostea adevarata iubeste dincolo de ambalaj… iubeste oare si dincolo de ambalaj?

Dincolo de ceea ce ochiul vede si analizeaza si transmite mai departe creierului ca fiind „de urmarit”, exista oare ceea ce numai inima percepe si intelege?

Bineinteles ca atat EL cat si EA se lauda ca sunt in cautarea „iubirii adevarate”, a „jumatatii sortite” sau a celui/ei care „ma va completa”.

Nu-i asa, insa, ca din start cautam deloc dezinteresati? Nu-i asa ca nu ne aruncam sa „gasim iubirea”, ci sa ne multumim simturile?

Daca arata „super” si e „buna”, tipa va fi cautata de baieti. La fel si invers, daca el e frumos, inalt, sportiv si are zambet frumos (cu toti dintii), va fi in vizorul fetelor.

O imagine ca cea de mai sus devine, in contextul prezentat, pe cat de rara, pe atat de „anormala”. Cum sa iubesti cu adevarat, daca nu mai are un picior? Sau poate e paralizat. Sau o fi ars in ceva accident.

Daca nu-si mai poate „indeplini” functiile „fizice”, cu care este datoare (ca doar e sotie si asta tre sa faca nu?!?) sau dator (ca daca nu se culca cu ea, inseamna ca „sigur o face cu alta”), deja partenerul/a care pana mai deunazi cauta „jumatatea sortita”, acum e gata sa clasifice relatia in sine, ca proasta.

Asta pentru ca idiotii de tipul asta, reduc tot ce inseamna iubire si dragoste la … schimb de fluide… de cele mai multe ori total inegal insa.

Mai sunt valabile „te iubesc-urile” si „esti minunata in seara asta” sau „ador cand ma ridici in brate” si in acest caz? UNDE sta iubirea ta Mr.Handsome? Din ce „inima” izvoraste? U tell me!

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro