ATENTIE PARINTI: Copii batuti de bona Ecaterina Spirea!

ATENTIE PARINTI: Copii batuti de bona Ecaterina Spirea!

„Frunzaream” astazi Stirile Protv.ro si gasesc ceva care m-a oripilat. O „bona model” avea „grija” de niste copii intr-un stil de sef de lagar nazist. Imaginile surprinse de camera video instalata de parinti spn totul. Oribil:


Si eu am lasat acasa copilul cu bona. Indiferent cat de „recomandata” este, va recomand si eu sa instalati din prima zi o camera video cu care sa o verificati. Inca odata: ATENTIE MAXIMA!!! Poate nu ar strica sa avem si in Romania un website pe care parintii sa poate „nota” bonele, cum au englezii de exemplu pe http://www.ask-nanny.com/bad-nannies.html

Ecaterina Spirea, TU esti tampita, idioata, dobitoaca si proasta ca si „kakat-ul” pe care il rosteai catre copii.

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

1 comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu nu am incredere in asa zisele bone. Nu vreau sa le bag pe toate in aceeasi oala, dar in ultimul timp aud fel de fel de lucruri oribile despre bone. Nici nu vreau sa amintesc de baietelul maltratat iar apoi ucis de bona.
    Eu nu mi-as lasa copilul in grija unei bone. Prefer sa il stiu la gradinita, alaturi de alti copii decat langa o femeie despre care nu poti sti prea multe…asta necesita mult timp…si care iti poate schilodi copilul atat fizic cat si psihic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro