Relansare RFI.ro

Relansare RFI.ro

RFI.roAscultand online mai multe postrui de radio, atunci cand cate unul din ele decide sa isi face un „face-lift” considerabil, te bucura sa vezi ca gradul de imbunatatire e dincolo de „considerabil”. RFI.ro spre exemplu, si-a relansat site-ul de pe internet si de asemenea vine in intampinarea ascultatorilor fideli, cat si a posibililor ascultatori, cu toata „gama” de arme online: si-au facut cont pe Twitter, pe Facebook; de fapt in fiecare dimineata Andreea Pietrosel trece in revista blogurile in Blog Trotter.

RFI Romania poate fi ascultat pe frecventele proprii in Bucuresti 93.5 FM, Iasi 97.9 FM, Cluj 91.7 FM, Craiova 94 FM si Chisinau 107.3 FM, o parte dintre programele informative fiind preluate de 56 de radiouri locale. Poti gasi acum direct pe site, usor accesibile principalele jurnale in format audio, precum si multe alte podcast-uri cu invitatii zilei, stiri si declaratii in exclusivitate.

Dramaturgul Matei Visniec isi gazduieste tot aici blogul intitulat: Cronica insolita. RFI.ro include si doua sectiuni speciale dedicate analizelor: Dosar RFI si un Punct de vedere.

Cu alte cuvinte: venez, venez et écoutez…

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro