RESTUL castiga un LAPTOP!

RESTUL castiga un LAPTOP!

Am auzit ieri ca BaniPePost.com a lansat un nou concurs cu premiu in Laptop dragut de ultima generatie in valoare de 1.670 lei. Modelul ales ca premiu pentru Concurs este Asus Eee PC 1000HA.

Am decis sa organizam acest Concurs pentru a atrage atentia companiilor asupra blogosferei romanesti. Suntem de parere ca Web2.0 are suficienta vechime in Romania pentru a constitui o forta in domeniul informatiei din tara noastra. Bloggerul roman s-a maturizat si acum este momentul de a investi in blogosfera romaneasca. Evident, prin acest concurs vom ajuta un blogger sa-si poata scrie mai usor materialele, punandu-i la dispozitie un minilaptop de ultima generatie

spune Razvan Serbu, directorul general al Serviciului BPP.

Tragerea la sorti pentru acest Concurs va fi extrem de transparenta pentru a asigura obiectivitatea necesara. Astfel, bloggerii, pe masura transmiterii link-urilor prin email vor fi trecuti pe o lista, unde fiecare blogger va capata un numar de ordine. Aceasta lista, va fi facuta publica pe site-ul www.banipepost.com si pe blogul http://banipepost.wordpress.com.

La extragerea LOTERIEI NATIONALE 6 din 49 din data de 1 noiembrie se vor extrage 6 numere. Aceste numere vor fi folosite pentru stabilirea câştigătorului în felul următor:

1)       Cele şase numere se vor înmulţi între ele şi va rezulta un număr X

2)       Numărul X se va împărţi la numărul de participanţi şi va rezulta restul R

3)       Câştigătorul este bloggerul al cărui număr de ordine din lista publicată este egal cu R

4)       În cazul în care restul R este egal cu 0, ultimul blogger, cu numărul de ordine cel mai mare va fi câştigătorul Concursului.

5)       EXEMPLU:
La promoţie participă 157 de bloggeri, numerele extrase sunt 2, 48, 30, 44, 26, 18.
2 x 48 x 30 x 44 x 26 x 18 = 59304960
59304960 : 157 = 377738, rest 94
Bloggerul cu numărul de ordine 94 este declarat câştigător.

Concursul este destinat tuturor bloggerilor indiferent daca folosesc sau nu serviciul online www.banipepost.com.

Pentru a participa la concurs, bloggerul trebuie sa aibe peste 18 ani si sa scrie pe blogul personal un articol referitor la acest Concurs. Link-ul la articol si datele personale ale bloggerului (inclusiv numarul de telefon la care pote fi contactat in vederea ridicarii premiului) vor fi trimise prin email la adresa office@banipepost.com, cu mentiunea „Pentru Concurs”. Blogurile companiilor sau care apartin unei firme nu pot participa la acest Concurs, el fiind rezervat doar persoanelor fizice.

Pentru a fi considerat blogger eligibil, blogul personal trebuie sa contina minimum 10 articole exclusiv articolul despre Concurs si blogul sa aibe un minim de 30 de zile (la data inceperii concursului), cu posibilitatea verificarii vechimii acestuia.

Articolul referitor la Concurs trebuie sa contina un link catre Regulamentul Oficial al Concursului, iar opinia si tonul articolului raman la latitudinea bloggerului.

Lista bloggerilor intrati in competitie va fi publicata la incheierea concursului si INAINTE de tragerea loto pe blogul:   banipepost.wordpress.com, astfel incat toata lumea sa poata afla bloggerul castigator in momentul extragerii loto.

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro