RFI Romania concurs: Week-end in 2 la Paris.

RFI Romania concurs: Week-end in 2 la Paris.

Asa cum va mai spuneam alta data, orice cuplu de indragostiti si orice om care isi doreste sa treaca pe lista de „am vizitat” ceva reprezentativ, va trebui, mai devreme sau mai tarziu, sa includa si Parisul.

Mai ales ca acum, RFI România ti-a pregatit o surpriza: un week-end prelungit în doi la Paris, în intervalul 26-29 noiembrie.

Tot ce trebuie sa faci este sa asculti de luni pâna vineri RFI si sa fii atent la cuvântul cheie al zilei din perioada 19 octombrie – 13 noiembrie. Mai mult, poti cauta cuvântul cheie si intrând pe site-ul RFI, www.rfi.ro. Fiecare cuvânt gasit te aduce mai aproape de Orasul luminilor. Afla cuvântul cheie si înscrie-te la concursul RFI, Paris, je t’aime!, la adresa de email concurs@rfi.ro sau completând formularul online. Regulamentul concursului se gaseste la adresa www.rfi.ro/concursuri/.

Câstigatorul concursului va fi anuntat luni, 16 noiembrie. RFI România „subventioneaza” si escapada culturala pariziana, oferind un card de acces în muzeele capitalei franceze.

ALTE DATE REFERITOARE LA CONCURS:

Asculta de luni pâna vineri RFI si fii atent la cuvintele cheie ale zilei. Descopera cuvinte cheie si pe www.rfi.ro. Fiecare cuvânt cheie înscris în concurs, în perioada 19 octombrie – 13 noiembrie, prin mail la adresa concurs@rfi.ro, te aduce cu un pas mai aproape de un weekend prelungit la Paris. Transportul, cazarea si accesul in muzee ti le facem noi cadou, pentru doua persoane.

DESFASURARE CONCURS: Concursul „Paris, je t’aime!” se desfasoara pe postul de radio RFI Romania, de luni pina vineri, in perioada 19 octombrie – 13 noiembrie 2009, in intervalul orar 7.00 – 18.00 si pe internet. Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii RFI Romania trebuie sa descopere cit mai multe dintre cuvintele cheie difuzate in programele radio ale RFI Romania din perioada si intervalul orar anterior mentionate. Pentru fiecare cuvint cheie aflat, se va trimite in ziua respectiva cite un mail la adresa concurs@rfi.ro, in care se mentioneaza cuvintul cheie, ziua in care a fost difuzat, numele si prenumele concurentului si un numar de telefon. Prezentatorii programelor de radio vor oferi si indicii despre alte cuvinte cheie care vor putea fi gasite pe internet, pe siteul www.rfi.ro, in textul anumitor articole. Cuvintele cheie vor fi boldate (dar nu toate cuvintele boldate sunt cuvinte cheie!) si vor avea un link catre o pagina de confirmare. Cuvintele descoperite pe site pot fi trimise si direct din sectiunea de concurs. Mai multe cuvinte cheie descoperite inseamna mai multe mailuri trimise, deci mai multe sanse de a cistiga concursul. Nu exista limitare pentru numarul de mailuri pe care il poate trimite un singur participant, dar nu se accepta mai multe mailuri de la acelasi participant cu acelasi cuvint cheie. Fiecare mail trebuie sa contina un cuvint cheie diferit, care sa fi fost difuzat la radio sau publicat pe site in ziua respectiva. Pe data de 16 noiembrie, realizatoarea programului „Zebra” va selecta trei mailuri finaliste din totalul mailurilor primite. Vor fi contactati finalistii care au trimis mailurile respective si va urma o extragere finala, in direct, pentru desemnarea cistigatorului. Va exista un singur cistigator, ceilalti doi finalisti urmind sa primeasca cite un premiu special.

PREMII

Premiul I: valoarea totala a premiului care se acorda cistigatorului in cadrul concursului este de 3.600 RON si consta in: transport cu avionul Bucuresti – Paris – Bucuresti pentru 2 persoane, cazare 2 persoane in Paris la Hotelul Beaugrenelle in camera dubla cu mic dejun inclus si doua carduri de acces in muzeele din Paris. Plecarea la Paris se face in data de 26 noiembrie 2009, iar intoarcerea la Bucuresti in 29 noiembrie 2009.

Doua premii speciale: se acorda cite un premiu special celor doi finalisti care nu au cistigat premiul I. Valoarea totala a premiului special este de 249 RON si consta intr-un mp3 player 4 Gb Sony.

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

6 comentarii

 1. #2 Comentariu nou

  cuvantul cheie din 22 oct.2009 este : melci

 2. #3 Comentariu nou

  cuvantul cheie pt. ziua de 20 oct.2009 , a fost :soare ; cuvantul cheie pt. ziua de 21 oct.2009 , a fost :premiu

 3. #4 Comentariu nou

  cuvantul cheie 28.10.2009 este ploaie
  telefon 0744.220.664/0726.433.115

 4. #5 Comentariu nou

  cuvantu cheie este ploaie

 5. @elena si ceilalti: postati pe site-ul rfi, nu aici. Eu nu am facut decat sa va prezint concursul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro