Cine sunt?

Cine sunt?

Cine sunt? Cum am ajuns aici? Cine ma iubeste cu adevarat? Ce este inima? Cum simti ca simti si sa fii sigur de ce simti? Poate „simtirea” asta sa fie ceva concret si palpabil? Cum stii sigur ca ceva ce ti se spune/rosteste chiar este real/palpabil/concret/masurabil? Cat de mult ma reprezinta faptele mele? Dar vorbele? In functie de care circumstante anume, reactionez sau nu, exprim sau nu, realitatea din launtrul meu?

Ceea ce simt eu in mine e real sau ceea ce vad cei din afara? Cat de mult pot fi judecat/etichetat prin prisma actiunilor mele?

Stam de multe ori si ne analizam EU-ul. Ne gandim ca nu suntem apreciati si recunoscuti pentru meritele noastre. Care poate le avem. Sau nu. Cine sunt eu deci? Sunt cumulul experientelor traite? Sunt rodul gandurilor si viselor despre viitor, pe care mi le fac zilnic, iar apoi incerc sa mi le indeplinesc?

Unde se opreste cine SUNT si incepe cine SUNT PERCEPUT? De ce e greu sa fi tu insuti/insati chiar cu riscul de a jigni sau supara/dezamagi pe cel de langa tine?

Daca cel/cea de langa tine cere sinceritate si o dai, de ce apoi foloseste tot ce spui impotriva ta? De ce te lasa sa vorbesti si sa fii astfel vulnerabil/a, pentru ca mai apoi sa vina sa te atace cu acele lucruri spuse in clipele tale de deschidere si comunicare fara filtre?

Cine sunt? Cine esti? Cat din ce esti esti pentru ca asta vrei sau pentru ca esti dorit/a asa?

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro