Valentine’s day my ass

Valentine’s day my ass

In presa, in mall-uri, la piata si pe toate tarabele, Valentine’s Day sau/si Dragobetele ni se „toarna” pe gat de imi vine sa fac cu nervii. Ce puii mei atata „trebuie azi sa arati iubirea” ?!?!?!?

De ce prescura ei de treaba as avea nevoie de o zi speciala in an sa imi „arat” sau „demonstrez” iubirea, daca in celelalte zile nu am ce sa „arat”? Si de ce sa mi se spuna ca „trebuie” sa fac ceva anume, cand credeam ca de 20 de ani traim in libertate si noi.

„Normalul” societatii in care traiesc trebuie neaparat sa ma „afecteze” si pe mine, altfel nu sunt „normal”?
M-am saturat sa ma re-definesc de fiecare data cand sunt pus de catre viata alaturi de cineva, in diferite circumstante.

Cred ca e vital, pentru mine, sa ma simt eu bine cu mine insumi si sa ma simt viu cu ce stiu si traiesc. Daca cineva din afara va vedea ce eu consider scump si adevarat, cu aceeasi ochi, cu atat ma bine. Daca nu, sunt destui alti oameni la care respectivul/respectiva sa se uite si sa-si indrepte atentia.
Nu am nevoie de asa-zis prieteni, care sa si inceapa sa ma schimbe de cum ma cunosc.

Vrei sa ma cunosti? Vrei sa stii cum sunt? Vrei sa afli ce mananc si de ce imi place sa dorm? Invata sa ma cunosti, nu veni cu ideile tale despre ce ar trebui eu sa fac ca sa devin nu stiu cine/ce.

Ia-ma asa cum sunt si daca iti place fa-ma prietenul tau sau dispari. Nu am nevoie de profesori, tutori, psiholog sau medic. Nu vreau sa fiu un caz, o situatie sau o boala si sa necesit studiu, rezolvare sau tratament.

Nu am eu o problema ca sunt eu insumi si tu nu ma placi, TU ai o problema ca ai „tinta” pusa gresit. Cauta-ti pe altcineva si drum bun.

Mi se rupe ca de Valentine’s day toate pitzipoancele si cocalarii umplu magazinele de banalitati si merg acasa cu sclipiciuri si putzand a parfum (de altfel scump) la „kila”.

Eu vreau sa zbor.

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro