Invatati-i sa fie ridicoli, dar fericiti

Invatati-i sa fie ridicoli, dar fericiti

Desigur ca fiecare mama si tata se gandeste la copilul lor sa ii mearga bine in viata. Ca de mic sa aibe tot ce are nevoie, sa fie ocrotit de pericole si sa invete in scoli bune. Sa acumuleze cunostinte si valori demne de un om echilibrat si sa ajunga sa fie o persoana increzatoare, puternica si sigura.

Desigur ca avem copii si ne gandim la binele lor, e normal. Ne gandim sa aibe ce nu am avut noi si ne-a lipsit, cand la randul nostru am fost copii, si e normal.

Cum iti inveti insa copiii sa fie fericiti? Oare e posibil sa educi asa ceva? Oare exista parinte care sa fi ajuns la reteta secreta prin care sa isi aduca, din educatie, copiii la fericire?

Nu traim foarte mult pe pamant. Avem 70-8-… sa zicem 120-130 (la recordurile mondiale). Aseara am dormit cu cei doi ai mei si i-am vazut si simtit fericiti. Era bucuria aceea „secleta” de a face ceva in afara ritualului obisnuit (spalat pe dinti, maini, mers la pat, fiecare in patul lui).

Am stat la „poveshti” pana spre 23:30, apoi ne-am intins sa dormim. Vezi sa nu 🙂 … aveau chef de shotii …. asa ca am scos iPhone-ul telefonul si am dat next>next>next la desene animate, pana cand, fara sa zic eu o vorba, i-am simtit, pe rand, lemnos. Dormeau dusi.

Vai de mine, cum sa tii copiii treji asa tarziu?!? Ce educatie e asta? E ridicol!!!

Poate ca e ridicol. Da, in mod normal NU fac asta, dar i-am vazut fericiti. Pentru mine AIA a contat mai mult decat orice e nornal, cum trebuie, legal, educativ sau corect.

Fii ridicol cu ei, fii neobisnuit, fii fresh, fii vesel, fii corect, fii echilibrat, fii mama si tata nu zbir… si ii vei simti fericiti.

Week-end placut!

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro