Jucarii „green”

Jucarii „green”

Jucarii din lemn safe pentru copii greenIntr-o lume in care copiii nostri incep sa fie tot mai bombardati si ei cu plastic, metal si tot felul de materiale si substante nocive, am descoperit cu placuta surprindere ca mai poti cumpara jucarii pentru copii facute din lemn, ne-nocive si profesionist create.

Fie ca sunt jucarii educative sau jucarii pentru camera copilului, toate sunt create special pentru bucuria lor si linistea noastra.

Jucariidinlemn.com este un site dedicat jucariilor din lemn pentru copiii cu varsta intre 1 si 10 ani. Marea majoritate a  produselor sunt din lemn, carton reciclat, plus, cauciuc natural. 99% produsele sunt pe stoc iar furnizorii lor sunt de rang mondial in domeniu. Livrarea se face a doua zi lucratoare in Bucuresti si in max 2 zile lucratoare in tara. Plata se face la livrare.

Preferatele mele, din copilarie, iar acum si ale copiilor mei, sunt cuburile din lemn. Imi amintesc ca dupa revolutie, parintii se inghesiau in second-hand-uri sa cumpere la kilogram asa ceva. Acum le poti cumpara ieftine si noi.

Asa ca daca ai un eveniment special sau planuiesti sa iei jucarii pentru copilul tau care sa te tina si sa le poti si oferi cadou, faci o alegere buna cu ei.

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

3 comentarii

  1. #1 Comentariu nou

    Se poate plati cu cardul pe site la ei?

  2. Suntem in discutii deja cu un procesator de carduri, estimam ca peste 1 luna va fi posibila si plata online cu cardul. Acum plata se face la livrare sau prin transfer bancar.

    Multumesc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro