Nu stim

Nu stim

Maini in rugaciune - nu stim ce viitor ne asteaptaIncepem o saptamana noua. Nu stim ce ne asteapta. Nu stim cu ce alte surprize asteptate sau neasteptate ne va lovi sau imbratisa viata. Nu stim daca o vom incheia sanatosi sau pe un pat de spital. Nu stim daca cei carora le-am spus in seara aceasta „La revedere!” vor mai fi cu noi si maine. Nu stim multe. Sta in natura noastra omeneasca sa nu cunoastem o gramada de lucruri.

Un profesor ne spunea odata in facultate ca in fiecare zi, cu fiecare lucru nou invatat, ne dam seama ce putine stim. Cat de adevarat!

Ne bazam de prea multe ori pe noi, pe experienta noastra, pe cunostintele dobandite in scoli sau din situatiile cu care ne-am confruntat. Intram in diverse activitati fara o pre-evaluare si de cele mai multe ori dintr-un hei-rup-ism copilaresc. Ne lovim apoi de obstacole si ne diluam precum vopseaua in apa. Cu cat vin mai multe suvoaie peste noi, cu atata e mai multa apa si tot mai putina esenta.

Asigurati-va ca cei pe care ii credeti prieteni si ii apreciati, sunt oi si nu lupi in piei de oi. Numai un prieten ar putea trada un prieten. Un strain nu ar avea nimic de castigat!

Va doresc o saptamana bogata, savuroasa, puternica, inbelsugata, calda, luminata, pretioasa, plina de iubire si pace, alaturi de cei dragi voua.

 

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

5 comentarii

 1. #1 Comentariu nou

  Ce bine totusi ca nu stim ce ne sta in fata saptamana asta sau in viata asta ,daca am stii ,am incerca sa controlam totul ca niste atotcunoscatori dar nu atotputernici si dezamagirile ,depresiile s-ar tine lant.

 2. da, ai dreptate

 3. Ne e dat sa ne bazam pe simturi si asta facem cu totii pana la urma. Mirosim, simtim si vedem un om o situatie si ne place sau nu ne place in prima instanta. Totul e alb si negru, abia apoi cand lucrurile se cern ne mai si pare rau. „Poate am gresit”, ne spunem.
  E bine sa nu stim ce vom pati. E cel mai bine.
  Trebuie sa invatam cu totii sa fim mai oameni, sa fim mai calmi si sa mai domolim societatea asta nebuna, asa cum in Vest unii reusesc.

 4. #4 Comentariu nou

  „Numai un prieten ar putea trada un prieten. Un strain nu ar avea nimic de castigat!” – nu stiu daca iti apartine replica, insa vroiam sa iti spun ca e GENIALA and soooo true.

  Iar referitor la tot articolul, cred ca necunoscutului i se pot atribui cel putin 2 sentimente total opuse, entuziasm si teama, totul depinde de proportii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro