Laptop HP ProBook 4520s

Laptop HP ProBook 4520s

HP ProBook 4520sAm decis sa-mi iau un laptop nou. De vreo 2 ani deja am un HP Compaq 8510w, care m-a slujit cu fidelitate si cu indarjire, a mers cu mine mii de kilometri peste tot si se incapataneaza inca sa reziste si 3-4 ore fara alimentare.

Cautand in categoria laptop-uri, am pus ochii pe un HP ProBook 4520s la cei de la Evomag, care cred ca va fi o achizitie strategica. Caut durabilitate, putere si viteza de reactie, ceea ce primesc din plin de la 4520s la cei 4 GB RAM cu care vine built-in si un spatiu pe hard mai mult decat generos (chiar si pentru un desktop), de 640GB SATA.

Pot crea rapid CD/DVD-uri cu unitatea DVD-ROM, prevazuta si cu LightScribe.

Are conectivitate multipla (DC-in jack: Port DC-in pentru Incarcator, USB (total porturi): 3 x USB, Retea (RJ-45):     1 x Mufa RJ-45 (LAN Ethernet), Iesire Audio:     1 x Mufa Casti/Boxe, Intrare Audio:     1 x Mufa (Microfon), VGA (monitor extern):     1 x Conector VGA, Monitor Extern, HDMI:     1 x High-Definition Multimedia Interface, ExpressCard:     1 x ExpressCard 34 slot, eSATA:     1 x External SATA ) si de asemenea imi tine bateria aproape 6 ore.

Si sa nu uit: Evomag mi-l trimite cu o geanta gratis  🙂

Voi ce folositi?

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro