Learn to be lonely

Learn to be lonely

Nu toti ne nastem frumosi. Nici macar draguti. Nu toti avem statura de manechine sau fotomodele. Nu toti avem darul sa purtam in piept o inima vie, calda si afectuoasa. Nu toti avem o infatisare care sa atraga prin simpla afisare.

Insa cred ca toti meritam sa fim iubiti si intelesi asa cum suntem. Mai complicati sau mai simpli, mai inalti sau mai scunzi, mai grasi sau mai slabi, mai idioti sau mai ilustri… cineva ne iubeste exact asa cum suntem, nu trebuie sa mergi sa platesti bani ca sa fii „iubit”; cine te iubeste pe TINE, a ajuns la stadiul de iubire DUPA ce a trecut de vazut, placut, cantarite optiunile si indragostit.

Viata poate sa ne surprinda in atatea moduri incat am decis sa nu mai stau la „panda” si sa iau fiecare zi ca pe inca un dar, inca o portie de trait, inca o oportunitate de a respira, de a trage suflul si de a crea. De a darui si de a genera continut, de a face vorbire despre launtrul meu, despre trairile mele, despre haul sau piscurile din sufletul meu.

Cine asculta si vrea sa inteleaga si dincolo de carapacea business-attire, va intelege. Cine nu, imi va semna lista de task-uri si atat 🙂

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

2 comentarii

  1. #1 Comentariu nou

    Cu siguranta ne iubesc mamele noastre exact asa cum suuntem, chiar daca sunt aproape sau la mii de kilometri distanta, sau chiar in cer… Niciodata nu suntem singuri!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro