Tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul?

Tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul?

Rasfoind sutele de emailuri primite saptamana aceasta, cat am fost plecat la Londra la Mobile App World 2010, am gasit unul cu un subiect interesant „Ce ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul?” trimis de Blogatu, care m-a pus pe ganduri.

Poate ca multi dintre voi, fiind pusi fata in fata cu o asemenea putere, ati vrea sa stiti ce se va intampla cu voi, cu persoana voastra. Eu nu. Ador sa traiesc surpriza fiecarei secunde urmatoare, fiecarei clipe ce urmeaza dupa cea tocmai scursa din clepsidra.

M-ar interesa insa foarte tare ce se va intampla cu copiii mei. Daca vor reusi sa isi termine scoala, daca isi vor gasi oameni scumpi si sinceri care sa-i iubeasca, daca vor fi fericiti cu ce au si cu ce sunt? As fi foarte interesat sa vad daca greutatile care le vor intampina ii vor dobori sau vor trece peste ele ca peste nimic. As fi deosebit de atent sa apuc sa observ daca inimile lor se vor simti iubite si ingrijite pentru ceea ce au in interior, sau doar pentru metri patrati de piele catifelata si fara cosuri, cu care le este acoperita carnea?

As vrea sa ma asigur ca cine ii va luat de sot/sotie, se va uita in inima si capul si sufletul si talentele si TOT ceea ce ii reprezinta, nu doar o singura felie.

Da, asta cred ca as vrea, sa ma asigur ca vor fi fericiti si isi vor aminti cu un zambet pe buze de mine, cand, cu masa intinsa si copiii lor in jur, vor ciocni un pahar de vin in amintirea tatalui lor.

Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin

Cum ai ajuns aici:

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

1 comentariu

  1. Mi-a placut tare mult acest articol pentru sinceritatea si simplitatea lui….
    Inchin si eu un pahar in amintirea celui pe care il iubesc atat, chiar daca nu mai e printre noi….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro