Cu se mai conecteaza la net romanu’

Cu se mai conecteaza la net romanu’

Conexiune internet prin satelit Imi amintesc ca prin 1998 tata a adus acasa un splitter ADSL si ne-am conectat prin romtelecom la internet. La vremea aia era „era” mIRC-ului si a „asl pls”. Apoi, treptat au inceput sa apara retelele de cartier, cluburile de net si usor-usor accesul la „tzava” nu se mai considera ca fiind rezervat doar „initiatilor”.

Dupa venirea mea in Cluj, tin minte ca aveam, student fiind si deh – remuneratie mica, dupa buget – 2 variante de conectare: GRATIS (tineti minte Xnet-ul?) si PAID (cartele prepaid de la PCNet). Ce vremuri …

La inceputul acestui an, Lamit a lansat cea mai ieftina solutie de acces la internet bidirectional prin satelit din tara. Solutia poarta numele de LTH (Lamit To Home) si este destinata clientilor ce isi desfasoara activitatea in cele mai izolate zone ale tarii.

Serviciu LTH, unic de pe piata nationala, este pus la dizpozita clientilor sub forma unor abonamente cu tarife preferentiale, incepand de la 30 euro/luna si ofera in plus viitorilor clienti, varianta utilizarii echipamentelor VSAT in regim de custodie, acestea devenind proprietatea clientilor la finalul contractului.

Cu siguranta, acesta varianta moderna de telecomunicatii va fi intampinata cu bratele deschise de locuitorii din zonele rurale si inaccesibile din Romania.
Lamit Co este un operator roman independent, cu activitate in Europa, Africa, Asia si cele 3 Americi. In prezent compania furnizeaza retele VPN si servicii de acces la internet de banda larga; prin satelit fixe si mobile, terestre si maritime, servicii de telefonie prin internet (VoIP), servicii de fax si servicii de supraveghere video.

Este, cu siguranta, o alternativa premium pe fondul unor cerinte tot mai crescute de viteza si stabilitate, asa ca sunt bineveniti „to the table”.
Voi cu ce va conectati?

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

1 comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Multumim pentru articol! E o noutate pentru mine faptul ca exista posibilitatea conectarii la internet, indiferent de locatie. Iar promotia mi se pare foarte buna: echipament de 1000 de euro gratis…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro