De ce ne atrag „combinatiile”?

De ce ne atrag „combinatiile”?

Suntem animale lacombinatii?Se da o situatie: daca ajungi la locul x pana la ora z primesti suma y de bani ca recompensa. Buuuun. Urmeaza invariabil urmatorul scenariu: iti dai seama ca nu ai cum sa ajungi la locul stabilit in timpul prevazut si deja incep „combinatiile”.

Dai telefon celui care ar trebui sa-ti dea banii si … „ca sa vezi, ca la toti ni-i greu etc, a murit mama, s-a accidentat copilul, a inghetat coca-cola in paharul in care ai pus periuta de dinti jizas….”

Idea e simpla: ajungi unde trebuie, cand trebuie si cum trebuie si primesti ce trebuie.

Ce face romanu’?

Ar vrea sa ajunga unde vrea el, cand vrea el si cum vrea el si sa primeasca tot aceeasi recompensa.

===

Ati intalnit oameni din astia? Orice face, in orice situatie se afla, el/ea nu poate nici in ruptul capului sa urmeze un plan logic, sa analizeze corect si concurential activitatile ce ii stau inainte, ci va incerca de fiecare data s-o „taie” pe scurtatura.

Eu ma lupt sa fiu corect (da, consider ca by nature suntem rai si avem tendinte sa facem raul), sa fac binele si ciumegu asta se ventileaza pe langa mine cu coatele pe post de elice propulsoare…

Ce sa fac?

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

1 comentariu

  1. Eu am intalnit mult mai des oameni care vor sa primeasca bani dar fara sa munceasca pentur ei, sau nu asa cum ar trebui.
    Eu zic ca este comoditate si nu altceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro