Tu cum te simti mai in largul tau?

Tu cum te simti mai in largul tau?

Esti relaxat?Mergand spre serviciu azi dimineata, am avut o discutie interesanta cu doamna mea, despre tipurile de oameni si comportamentele aferente. Unde si cum ne simtim in largul nostru?

Sunt curios voi in care din cele 2 tipuri de mai jos va regasiti sau ce alt tip de personalitate si comportament nementionat aici ai/aveti?

 

EU

Ma simt cel mai bine cand ceea ce fac e challenging, in permanenta schimbare, ca cerinte si ca si modalitati de lucru. Ma atrage orice provocare ce ma impinge spre necunoscut, explorare, cercetare, gasire solutii aparent imposibil de gasit etc. Imi simt cel mai bine capacitatile folosite atunci cand circumstantele sunt stresante, termene limita crancene si se cere calitate maxima, la care uneori se ajunge dificil. Desi de multe ori cad seara

 

EA

Se simte cel mai bine cand face task-uri cunoscute, familiare. Nu se simte in largul ei in fata necunoscutului sau a provocarilor ad-hoc. Ii place sa faca lucruri in care isi poate folosi toate abilitatile si talentele native si dobandite, dar fara stresul „deraierii” spre zone necunoscute sau cu posibile denivelari.

Tu cum esti? Unde te situezi? Care e zona ta de confort?

Articol din categoria: De suflet, Parenting

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro