Trip Journal nominalizata la Webby Awards

Trip Journal nominalizata la Webby Awards

Trip Journal, aplicatia romaneasca dezvoltata la Cluj Napoca,  a fost nominalizata pe 12 aprilie 2011 intre primele 5 aplicatii din lume, la categoria Travel, in cadrul jurizarii nominalizatilor celei de-a 15-ea editie a Webby Awards.

iQuest iese in evidenta si de aceasta data pentru meritele echipei de dezvoltatori de aplicatii mobile. Cunoscuti pentru aplicatiile mobile dezvoltate atat pentru clienti interni (vezi Banca Transilvania), cat si international (Jaguar), cei de la iQuest, romani de-ai nostri, au nevoie de un vot de la toti romanii care au tzeava la net si dorinta sa vada Romania pomenita si pentru lucruri extraordinare, nu doar pentru prostiile care se intampla pe la noi.

Ce trebuie sa faci sa votezi? E simplu, intra pe http://webby.aol.com/ si fa-ti un cont gratuit, da click pe linkul de confirmare din email si apoi intra direct pe linkul categoriei travel pentru a vota pentru Trip Journal.

Poti da click si pe banner-ul de mai jos:

Fac un apel pe aceasta cale la toti blogerii si proprietarii de forum-uri sau situri care vor sa puna un banner sus si sa-si indemne vizitatorii sa voteze pentru Trip Journal, sa luati bannerul de mai sus si sa-l folositi la maxim. Perioada de votare se incheie pe 28 Aprilie.

Hai Romania!

 

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

3 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro