Ti se intampla des sa o iei razna de furie?

Ti se intampla des sa o iei razna de furie?

Daca intri cu masina pe trotuar te sparg idiotu' naibii de cocalar Cipariu2Asa-i ca suntem toti oameni normali? Ne trezim dimineata si plecam spre serviciu/scoala/etc si ne facem cu minutiozitate robotica task-urile zilnice. Calmi, relaxati, apatici, flamanzi, nesatui, rareori tulburati de ceva.

Nimic nu ne mai impresioneaza. Vedem zilnic stiri cu oameni ucisi, copii violati, mame furand sa hraneasca puzderia de prunci ce-i au acasa si sangele si revarsarea de mate ce sunt aruncate cu nesat spre noi de catre „facatorii” de stiri.

Suntem in starea aia de conserva neagitata, de cutie de 0.33 de Cola, pe care daca n-o agiti, n-ai treaba cu ea.

Apoi se intampla ceva. Un oarecare eveniment care are singura specialitate ca poarta o incarcatura emotionala uriasa, eliberatoare de furie si exploziva:

====

Stau parcat in fata blocului aseara, sotia tocmai urcase sa coboare cu copiii. Il vad pe un idiot ca da pe spate, pe trotuar, cu balaurul lui de coaja anafilactoida de masina Renault Clio si nu gandesc ceva anume. Aud insa in background strigatul sotiei: „Maaaaaaaaai, opreste maaaai!!

Ma dau jos: calm, curios, nedumerit, intrebator si cercetativ.

Realizez in 2 fractiuni de secunda ce se intamplase.

Strig la mortu’ de la volan, care in pofida tampeniei pe care o facea, se incapataneaza sa-mi spuna ca sa am grija, ca el cunoaste pe X si Y si ….. nu a mai ajuns la „Z” ca i-am luat mau’.

Kiwi i-am dat. Cu zeama si cu seminte cu tot.

Astazi respectivul mancator de kiwi a experimentat Cipariu 2, o metoda de coercitie pe care nu v-o doresc sa o experimentati.

Atentie la furie de moment si la cum conduceti in #Cluj !

Articol din categoria: Parenting

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro