Cate barci mai astepti?

Cate barci mai astepti?

Urca in barca, ce mai astepti?
Cate barci mai astepti?!

Se spune ca pe vreme de inundatii, un preot se afla in apa care ii ajungea pana la mijloc. Se apropie o barca si cei din ea ii striga „Haide, urca!”. El refuza „E ok, fac voia Domnului, El va avea grija de

mine!”. Apa continua sa urce si cand ii era deja pe la piept, cei care treceau cu o barca in apropiere ii striga din nou „Ai un loc langa noi, haide!”. „Dumnezeu va avea grija de mine” le raspunde preotul.

Cand deja apa e aproape sa-l depaseasca in inaltime, o a 3-a barca pare ca il va salva, insa si de aceasta data preotul refuza sa se imbarce, dorind sa mai ramana sa ajute pe ceilalti.

Ajuns in Rai, se intalneste cu Dumnezeu si Il intreaba: „Doamne, am facut voia ta toata viata mea, am pazit cele 10 porunci…”, „…te iubesc pentru asta” ii raspunde Dumnezeu.

„Pai si de ce m-ai lasat sa mor inecat?” s-a repezit preotul?

TI-AM TRIMIS 3 BARCI!” se enerva Dumnezeu

De cate ori nu esti asa? Ni se ivesc in fata oportunitati, ocazii, rampe de lansare, colace de salvare, fire de par de scos din apa si NU le folosim. Ne adancim in activitati, proiecte si munca si nu mai vedem nimic. Totul se traduce in deadlines si calitate, in satisfacerea clientilor si in KPIs.

Oare totul se reduce la asta?

Cate barci mai astepti?

Articol din categoria: De suflet, Parenting

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro