In cuplu

In cuplu

Viata in cupluBa e vina ei, va e vina lui, ba ma-ta e proasta, ba tata a zis ca esti o gura sparta. Motive de cearta pe un fond de nervozitate se vor gasi intotdeauna. Se pare ca totusi (cat de aiurea ar parea) sunt certuri care se pornesc tocmai pentru ca cei doi se iubesc. Voi ce parere aveti?

Astept comentariile celor „cuplati” cu mare interes 🙂

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

4 comentarii

  1. #1 Comentariu nou

    Certurile astea nu au legatura cu iubirea. Ele apar din cauza comunicarii defectuoase din cuplu (exemplul care apare in clip este numit de unii psihologi ‘comunicare de tip claxon’). Partenerii dintr-un cuplu trebuie sa constientizeze ca femeia si barbatul sunt diferiti in ceea ce priveste comunicarea, dorintele si asteptarile lor, iar aceste diferente trebuie recunoscute, acceptate si valorizate in serviciul cuplului. Un cuplu fericit nu-si mai pune problema daca se mai iubesc sau nu atunci cand apar dezacorduri, ei stiu ca pot fi fericiti chiar si atunci cand viziunea lor despre lume variaza.

  2. #3 Comentariu nou

    Nu sunt acum, dar vorbesc si din experienta si din ce am citit despre caracteristicile cuplurilor fericite. Stiu cu teoria nu se „pupa” intotdeauna cu practica, dar nu cred ca e gresit sa stim (chiar daca teoretic) care ar trebui sa fie starea de normalitate in cuplu 🙂

  3. Ok profesoaro 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro