Chestii marunte

Chestii marunte

panza de paianjen incurcataDe cele mai multe ori cele mai cumplite certuri si conflicte se nasc din detalii marunte, chestii de nimic, care lasate nerezolvate sau adresate, ajung sa creasca si sa te sufoce. Mergand ieri la masa cu colegii, s-a adus vorba si de acest subiect.

De ce premisele insignifiante ca si greutate, ajung sa devina motive de cearta si debate-uri cat China? Cum e posibil ca niste chestii marunte sa degenereze in vorbe grele, decizii tampite si gesturi necugetate?

Chestiile marunte, un telefon nedat cand urmeaza sa ajungi tarziu, o usa nedeschisa in fata ei, o discutie nefinalizata in tonul dorit de el, o decizie minora … ajung uneori sa ni se sparga in cap ceva mai grav decat vestea decesului cuiva drag.

Cel mai trist e cand discuti azi cu cineva pe cele mai optime tonuri si totul e roz si a doua zi va certati ca si cainii sau pentru caini.

Hai sa ne bucuram macar de chestiile marunte, poate sunt mai importante decat KPI-urile vietii pentru care ne rupem coatele prea des.

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

1 comentariu

  1. De multe ori cand ne certam, dupa un timp conflictul escaladeaza incat uitam care a fost motivul real de la care a pornit conflictul, nu stim de ce ne batem dar stiu ca mia gresit cu ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro