Festivalul de film Comedy Cluj 2011

Festivalul de film Comedy Cluj 2011

Comedy Cluj 2011Va place sa zambiti? Va place sa chicotiti? Va place sa radeti cu gura pana la urechi? Va place sa radeti de o gluma buna si elevata? Va place sa castigati informatii despre cultura, istorie, arta, bucurie, durere, atrocitati, desene animate, viata si moarte, dar sa o faceti intr-un mod comic? Locuiti in Cluj?

Comedy Cluj 2011 este oportunitatea cea mai potrivita sa faci toate cele de mai sus. iQuest, firma la care lucrez a dezvoltat aplicatiile mobile ale festivalului (pentru iPhone si Android) si este si sponsor oficial. Din aceasta „conjunctura” fericita, am reusit sa primesc un pass pentru festival de care incerc zilele acestea sa ma bucur, cat mai mult.

Stiu ca viata e serioasa, problemele noastra cotidiene sunt reale si uneori dezarmante, insa cu putina voie buna si umor, am invatat ca toate trec cu bine. Cine ma cunoaste, stie

Urmariti blogurile blogerilor oficiali pentru a vedea in cate forme si nuante poate fi inteles si apreciat un film de comedie. Ca si clujean prin adoptie [:)] sustin si eu Comedy Cluj 2011 (am pus si un banner pe blog).

Ca oricare alta opera de arta, filmul de comedie nu este altceva decat incercarea unui emitator de a transmite un mesaj unui receptor. Doar ca aici ai voie sa razi, pe cand intr-un muzeu sau alta institutie de cultura, asta ar reprezenta un act de sfidare sau/si lipsa de respect pentru respectiva opera de arta.

La ce filme mi-ar place sa merg:

Organizatorii au anuntat si pretul biletelor, foarte accesibil as spune:

Informatii bilete COMEDY CLUJ 2010

Biletele pentru cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional al Filmului de Comedie “Comedy Cluj” vor fi puse în vânzare cu anticipaţie la infopoint-urile amenajate în cadrul Iulius Mall şi Cinematograf Florin Piersic.
Se pun în vânzare:
  • bilete vândute în regim obişnuit 9 lei
  • bilete cu preţ redus pentru elevi, studenţi, pensionari 7 lei
  • abonamente cu 5 bilete

– conţin bilete la preţ redus pentru oricare 5 filme* din festival 35 lei

  • abonamente cu 10 bilete

– conţin bilete la preţ redus pentru oricare 10 filme* din festival 60 lei

  • bilete de intrare cu tarif unic pentru toate categoriile de spectatori la Gala de decernare a premiilor 12 lei
  • bilete de intrare cu tarif unic pentru toate categoriile de spectatori la Best of Noaptea Devoratorilor de Publicitate 15 lei

Biletele pot fi cumpărate înaintea şi în timpul festivalului

Pentru a va decide mai usor la ce film ati vrea sa mergeti, iata lista completa. Sa radem, am zis. Lasa mai jos un comment cu parerea ta despre filmul sau filmele pe care le-ai vazut la festival. Poate ne vedem pe acolo sa schimbam o vorba-doua.

Articol din categoria: Parenting

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro