How to Web 2011 LIVE blogging

How to Web 2011 LIVE blogging

Bloger oficial How to Web 2011E 00:42 AM dimineata, 9 noiembrie 2011. Peste mai putin de 8 ore va incepe How to Web 2011. Ma bucur sa fiu si anul acesta la eveniment.

Anul trecut am fost prezent ca simplu participant, anul acesta organizatorii mi-au facut onoarea de a ma primi in randurile blogerilor oficiali.

Anul trecut am facut live streaming cu telefonul, anul acesta organizatorii au promis live streaming profi. De la an la an, lucrurile evolueaza si este bine ca e asa.

Startup-urile romanesti incep sa apara tot mai des pe radarele investitorilor, ni se chiar duce vorba pe mapamond ca ne trezim si noi la realiteatea 2.0.

Urmariti astazi si maine acest articol, la care sper sa adaug chestiile cele mai interesante de la How to Web 2011. La cina organizatorilor, aseara i-am cunoscut personal si pe Titus si pe Stefan, care vor „presta” si ei de la masa blogerilor oficiali.  Pentru cei care vor fi in sala si pentru ceilalti de acasa: enjoy!

revin dimineata…

== somn ==

02:51 AMValerica a pus poza asta pe Facebook. La prima vedere, zambesti si … atat. Dincolo de primul zambet, insa, imi permit sa spun mai mult. Imi permit sa vad dincolo de lipsa somnului: dedicatia lor. Imi permit sa vad dincolo de oboseala si concentrare. Vad bucuria de a pune umarul la ceva maret, vad dorinta de a imputernicii pe romanii (si nu numai) care vor fi dimineata in sala, sa simta ca nu s-a precupetit (da, exista cuvantul) nici un efort pentru ca How to Web 2011 sa fie WOW. Da, aceasta poza e un mic exemplu de cum se face munca de calitate: cu daruire, cu inversunare si pana la epuizare. O epuizare insa virtuala, pentru ca sunt sigur ca la 8 dimineata vor zambi invitatilor si o sa arate fetele de parca au stat la spa toata noaptea, nu chircite taind badges si aranjand liste cu nume. BRAVO!

LIVE BLOGGING:

[liveblog]

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

4 comentarii

  1. Multumesc, Val 🙂
    Nu stiu care e abordarea corecta : sa zicem asta, ca sa recunoastem erforturile tuturor – semnificative, sau sa nu zicem asta fiindca asta e bucataria si pana la urma cat de frumos e tortul 😀
    Am zis si pe FB – echipa noastra a muncit cu placere la evenimentul asta si vrem sa se vada la voi fix asa cum am ne dorim sa il vedem noi.

  2. Eu am zis ce am simtit atunci la ora aia. Nu m aindoiesc ca au muncit o gramada de oameni la asta, dar am scris adhoc ceva simtit instantaneu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro