ShoeBox 2011

ShoeBox 2011

Sunt absolut sigur ca va amintiti campaniile ShoeBox ale anilor trecuti. Sute si site de cutii de pantofi, ambalate colorat si umplute cu bunatati de catre cei mai frumosi si inimosi oameni (cei care au puterea de a darui) ajung la copiii sarmani la care Mos Craciun nu ajunge niciodata.

Am ajuns anul acesta la editia a 5-a, vrem sa continuam si sa producem bucurie si sa vedem fetele copiilor pline de zambete. Pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru, al fiecaruia. Te vrem partener cu noi. Fie ca ai cunostinta de anumite cazuri sau poate poti sa ne ajuti cu a propaga mesajul nostru in orice mediu si pe orice cale, avem nevoie de tine.

Nu angajez si nu dau salar voluntarilor, nu cred ca ati veni pe bani, nu pot sa cred asa ceva. Cred insa ca odata ce dai din mana ta o cutie de cadouri unui copil si ii citesti in ochi recunostinta, totul se va schimba in tine. Asta ti-o garantez!

Nu va retin cu vorbe multe, veniti pe ShoeBox.ro si alaturati-va noua cu orice puteti:

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

2 comentarii

  1. #1 Comentariu nou

    E prima data cand ajung pe blogul tau si am avut surpriza, dupa o gramada de vreme de citit balarii prin alte parti, sa dau peste o scriitura plina de normalitate si bun simt. Ca din inima Ardealului. Mi-a facut placere sa te citesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro