Sincronizare Facebook Friends <> iPhone Contacts

Sincronizare Facebook Friends <> iPhone Contacts

Ai sute de prieteni pe Facebook si vrei sa-i adaugi la Contacts pe iPhone, dar ti se pare greu sa-i adaugi manual? Mai jos un mic ghid, pas cu pas.

Cel mai interesant lucru care o sa-ti placa la operatiunea asta e ca poti descarca si pozele lor de profil. Pe langa poze, o sa ai si datele de nastere si profilele lor de Facebook (URL-urile). Operatiunea functioneaza pe device-urile iPhone 4/4S, iPhone 3GS, iPad si iPod Touch.

Pasul 1: Mai inainte de orice va trebui sa descarci si sa instalezi aplicatia oficiala de Facebook pentru iPhone din AppStore. Daca deja o ai instalata, asigura-te ca e ultima versiune. E important sa ai ultima versiune (azi e 16 Nov 2011) deoarece are features si imbunatatiri considerabile.

Lanseaza aplicatia de Facebook pentru iPhone si selecteaza butonul din stanga susdin meniu, pentru a afisa sidebar-ul:

Sincronizare Facebook cu iPhone

Pasul 2: Pe sidebar, alege iconita „Friends”

Pasul 3: Cum se vede si in captura de ecran de mai jos, in coltul din dreapta sus al listei de prieteni, apasa pebutonul de Share” si selecteaza apoi „Sync Contacts”:

Pasul 4: Activeaza ON la optiunea ‘Syncing’ si la ‘Replace photos’, daca vrei sa descarci pozele lor de profil din Facebook:

Pasul 5: Detaliile de contact ale prietenilor tai din Facebook vor incepe sa se descarce de pe serverul Facebook si se vor sincroniza cu address book-ul iPhone-ului tau:

Cum ai ajuns aici:

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro