Updates ShoeBox 2011

Updates ShoeBox 2011

Mesaj de la un copil pentru altcopil, in cutia de pantofi - ShoeBox2011 - SighisoaraE destul de tarziu (sau devreme? – 05:26AM) si ma uitam peste email-uri si actualizari pe Facebook despre ShoeBox 2011.

As avea de spus o gramada de lucruri si poate ar fi prea sarac continutul prin care mi-as putea exprima bucuria si aprecierea pentru toti cei care v-ati implicat pana acum in campania ShoeBox.

Va las doar 3 exemple si puteti singuri sa analizati:

1. Şcoala “Al.I.Cuza” Vorona Nouă se implică în campania ShoeBox | 4Botosani.ro

2. Campania Shoebox 2011 la Sighisoara

3. Doar UNUL din zecile de exemple de „tutoriale” despre cum sa impachetezi cutia si ce sa pui in ea: ShoeBox – doar sa vrei!

Cand se fac online campanii care isi propun doar sa adune Like-uri (vezi un post foarte sugestiv al lui Chinezu despre asta), fara sa aduca un ajutor real celor vizati in mesaje, ma simt foarte bucuros sa vad ca romanii sunt darnici si inimosi. Ei transforma un „Like” intr-o fapta buna si unii chiar propaga mai departe initiativele gen ShoeBox la care participa.

Zilele acestea intrebam pe toti cei care veneau cu cutii sa vad „unde ati auzit despre ShoeBox” si 90% din raspunsuri erau ceva de genul „am vazut pe Wall la un prieten si am vrut sa particip si eu

Cum sa nu te bucuri? Cum sa nu simt emotia aia in suflet, care e asa de frumos „refugiata” in gat, concretizata prin acel „nod” pre-lacrimare? Cum sa nu continui search-ul pe Google sau in Facebook? E minunat sa descoperi inca un link, inca un banner, inca o postare, inca o mentiune…

Altii au facut un mic research si au gasit solutii pana si la lipsa unor cutii pentru cei care vroiau sa participe si nu le aveau…

Cum sa nu iti tresalte inima de emotie, cand vezi romani plecati din tara, care reactioneaza si se implica?

Nu am fost pregatit sa fac fata la avalansa de entuziasm si nivelul de implicare online si offline al atat de multor oameni, asa ca nu voi lista inca pe toti cei care s-au implicat, pentru ce mi-e imposibil la acest moment.

As vrea insa sa strang o lista cu TOTI cei care v-ati implicat si ati pus la voi pe site/blog/forum/portal un banner ShoeBox 2011 sau ati scris despre campanie si ati indemnat cititorii vostri sa participe. Va rog sa lasati aici un comment daca ati fost implicat si nu va regasiti deja pe pagina de parteneri ShoeBox 2011.

De asemenea, strang o lista cu toti cei care ati ajuns la oricare din locatiile ShoeBox 2011 si ati adus cutii cu bucurii pentru cei mici. O sa tinem legatura prin email (nu uitati sa-l scrieti pe listele care va sunt indicate de catre colegii mei din locatii) cu privire la rezultatele finale si veti primi si fotografiile care nu le putem pune online, din motive lezne de inteles. Aceasta campanie a fost, este si vreau sa ramana una care sa fie cat mai transparenta, asigurand in acelasi timp dreptul la viata privata si respectand legile in vigoare cu privire la publicarea imaginilor cu minori.

Vreau sa stiti ca va multumesc din suflet pentru ceea ce faceti. Stiu ca nu aveti nevoie de ele, insa multumirile mele oricum pleaca deja spre voi 🙂

MULTUMESC ROMANI!

Articol din categoria: De suflet, Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro