Marsul pentru viata Cluj 2012. Cum a fost.

Marsul pentru viata Cluj 2012. Cum a fost.

Marsul pentru Viata 2012 ClujTare imi mai plac mie week-end-urile. Le-am si declarat de fapt „sarbatoare in familie”, pentru ca sunt 2 zile in care apucam sa petrecem timp impreuna, eu si sotia, impreuna cu pruncii nostri. Dar si acest timp familial merita intrerupt atunci cand motivul este unul intemeiat.

Si ce motiv mai bun decat participarea astazi la Marsul pentru Viata? Stiam de eveniment de cateva luni si am participat la propagarea ideii in mediul online, ajutand si cu cateva sugestii in acest sens. Participarea „fizica” mi se parea, deci, un gest de finalitate in a sustine acest proiect. Asa cum vorbeam astazi  cu Vasile, e usor sa dai un „Like” si apoi sa nu-ti mai pese. Consider ca propagarea online a unui proiect este esentiala pentru transmiterea rapida a informatiei, insa daca se limiteaza la doar atat, nu faci mare branza.

Asa ca am mers astazi in Piata Unirii din Cluj si am fost alaturi de cei care au vrut sa dea (pentru a cata oara, oare?) un semnal de responsabilitate si dezaprobare impotriva avortului. Suntem pro-viata si nu pro-moarte! Am ales sa avem al doilea copil, o fetita, in pofida recomandarilor medicilor care ne prevesteau un copil handicapat, debil si total neadaptat si cu incredere in Dumnezeu am ales sa o aducem pe lume. E o minune de fata, scumpa, inteligenta si sensibila.

In orice situatie cu reguli generale vor exista si exceptii si cred ca acelea trebuie analizate specific, insa vreau sa cred ca poporul roman nu este un popor de ucigasi.

Ai fost la mars astazi? Ce te-a impresionat si de ce ai venit?

Articol din categoria: Parenting

f64.ro
aaa

1 comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Foarte frumos promo, felicitari in primul rand organizatorilor, dupa care participantilor pentru ca au fost ambitiosi.Abea astept sa inceapa si anul viitor 😀 o zi buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro