Noiembrie

Noiembrie

How to Web 2012 - mai este o saptamana

Intotdeauna mi-a placut Noiembrie. E luna in care si eu si mama ne sarbatoream zilele de nastere, e luna in care majoritatea cadourilor de Craciun se cumpara (oferte, discounts, ON SALE-uri etc) si e luna in care in anii recenti, putem sa ne luam chestii ieftine din USA (online sau suni un prieten care sta acolo), cu ocazia Black Friday si Cyber Monday.

Pe meleagurile mioritice, sunt incantat sa particip din nou, invitat ca blogger oficial, la How to Web 2012. Cea mai tare conferinta de technologie si web din Romania si cred ca pe un loc foarte important in Europa de Sud-Est. Cum te ajuta participarea la How to Web? Iata ce spune organizatorul, Bogdan Iordache:

Experienţa How to Web îi ajută pe participanţi în foarte multe feluri. În acest sens, pe blogul How to Web puteţi găsi un set de poveşti de succes în care diferite companii povestesc cum s-au întâlnit cu finanţatori şi au primit investiţii la How to Web; cum How to Web a reprezentat punctul de plecare spre acceleratoare; cum au fost inspiraţi şi au pornit la drum cu propria afacere, dar şi alte poveşti. Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre modul în care a contribuit How to Web la poveştile de succes ale participanţilor, vă invităm să vizitaţi secţiunea dedicată de pe blogul How to Web.

Pana in 6 noiembrie inca mai puteti lua bilete si va invit sa ne intalnim „la fata locului”.

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro