Nepoti de Craciun 2012

Nepoti de Craciun 2012

Nepoti de Craciun 2012

Pentru ca tot ce inseamna ajutor pentru cei din jurul nostru inseamna ajutor pentru noi, ma alatur amicului Ciulea si va chem sa participati si anul acesta la frumoasa initiativa Nepoti de Craciun, ce-si propune sa stranga 400 de cutii, pentru 400 de simpatici batranei, un fel de nepoti pentru cei pe care nepotii adevarati poate nu-i mai cauta sau poate nu mai au pe nimeni.

Detaliile primite de la Dan, mai jos:

Dupa cum bine stiti am ajuns la edita cu numarul 3 a proiectului Nepoti de Craciun.

In primul rand vreau sa va multumesc pentru implicare de care ati dat dovada la editiile precedente si totodata sa va rog sa nu va lasati pe tanjala nici in acest an.

In 2010, impreuna cu bloggeri din Cluj, voluntari si clujeni, deopotriva, am reusit sa facem 100 de pachete pentru bunicii din centrele de zi din Cluj-Napoca, in 2011 ne-am ridicat stacheta si am reusit sa punem zambetul pe fata a 200 de bunicuti.

Anul acesta, ne-am propus sa dublam cifra si sa fim Nepoti de Craciun pentru 400 de bunici. Avem nevoie de ajutorul tuturor clujenilor pentru asta!

In 16 decembrie, la ora 13 ne vom intalni in Polus Center din Cluj-Napoca si vom incerca sa strangem aceste pachete impreuna. Pentru asta avem pregatit un mic spectacol printe altele va amintesc faptul ca vom avea un cor de elevi de la scoala internationala care ne vor colinda si Cristian Gog ne va incanta cu un spectacol de magie.

Tot ceea ce trebuie sa faca cei care vor sa ni se alature este sa vina duminica, 16 decembrie, si sa contribuie cu orice pot. Toate pachetele stranse vor fi impartite bunicilor in 17 si 18 decembrie in centrele de zi din Cluj-Napoca.

Le MULTUMIM DIN SUFLET TUTUROR celor care deja si-au anuntat contributia, atat voluntari, cat si companii si speram sa ni se mai alature si altii. Companiile din aceste an care sunt „Nepoti” alaturi de noi sunt:  CarrefourCasa TIFFCedratineElectrogrupFarmec,Market PhotoPerpetuumPolus Center, Safeway International (Home Graden), Sam MilsROUTIER EUROPEAN TRANSPORT , Cafeneaua SpatiuStiri de sportClass Fiscal ConsultingSelectIT.

Pentru cei care deja ne ajutati in campania ShoeBox 2012, aveti inima si pentru bunicuti si bunicute si simtiti ca v-a mai ramas in „rezervor” niste bunavointa si resurse si pentru aceasta frumoasa initiativa, va indem sa participam Duminica impreuna.

Va multumesc indiferent de raspunsul vostru!

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro