SmartWeb Conference Romania

SmartWeb Conference Romania

SmartWeb Conference

Daca esti web developer sau web designer in Romania cel mai probabil ca faci una sau ambele din urmatoarele: lucrezi la o firma mica/medie/mare ca angajat sau esti freelancer/PFA/SRL.

Daca esti unul foarte bun si bine platit, poate ca iti permiti sa mergi la evenimente din domeniu, in afara, de genul Smashing Conference (Germania), Future of Web Design NY sau MIX11 (US). Ei bine, acum poti sa speri sa participi la asemenea evenimente si in Romania, pentru ca neobositul Cristi Manafu si a lui Evensys vor organiza prima editie a celei mai importante conferinte Est – Europene, dedicata comunitatii web si web designerilor, SmartWeb Conference. Evenimentul va avea loc pe 24 septembrie 2013, la JW Marriott Grand Hotel si va reuni unii dintre cei mai buni vorbitori internationali din domeniu.

Dintre vorbitori: Jonathan Snook (Snook.ca), Vitaly Friedman (Smashingmagazine.com), Carl Smith (nGenWorks.com), Bruce Lawson (brucelawson.co.uk), Peter Gasston (Skroutz.gr) etc. Printre temele abordate se regasesc: Responsive Web Design, HTML5 & CSS3, CSS, User Experience dar si multe alte subiecte de interes.

”Este o conferinta eveniment pentru Romania, de la care toti cei care lucreaza in web design, front-end development, web development, antreprenori si manageri din domeniu, nu ar trebui sa lipseasca. O oportunitate extraordinara de a invata de la cei mai buni, de a ne intalni si discuta cu  „colegii” din domeniu si – de ce nu? – de a gasi noi parteneri de afaceri”, spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys si co-organizator al evenimentului.

Daca doresti sa participi la eveniment alaturi de colegii din departamentul de web design, primele 50 de persoane inscrise beneficiaza de oferta Early Bird (125 Euro+TVA).
In plus, grupurile de 3 sau mai multe persoane inscrise din cadrul aceleiasi companii beneficiaza de o reducere de 10%.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina dedicata.

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro