Trimite fotografii oriunde in lume de pe iPhone cu Printic

Trimite fotografii oriunde in lume de pe iPhone cu Printic

PrinticAppReview2Imi place sa fac poze cu iPhone-ul si oriunde ma duc, fie ca e concediu, delegatie sau pur si simplu in familie, fac o gramada de fotografii. Am rude imprastiate in toata lumea si familia extinsa (fratii cu familiile lor, tata, bunica) nu e cu mine in Cluj. Asa ca orice posibilitate gasesc sa le trimit poze, o folosesc imediat.

Cred ca prima aplicatie de iPhone care am folosit-o pentru asa ceva a fost Ink Cards (de la Sincerely) si am trimis vreo 2 ture apoi (nu mai stiu exact de ce) am dezinstalat-o. Apoi am mai gasit dupa o vreme Cards (de la Apple). Nici asta nu a avut viata lunga. A urmat Postcard on the run (de la On The Run LLC). Nu in ultimul rand, trebuie mentionata acilea, sa nu se supere, Touchnote Postcards and Greeting Cards (de la Touchnote Ltd.).

Cea care e inca pe iPhone la mine si am utilizat-o deja de vreo 2 ani e Postagram Postcards (tot de la Sincerely).

[symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

Printic

Astazi i-am gasit pe cei de la Printic. O echipa si o aplicatie relativ tanara la care deja am comandat prima tura de poze.

Avand in vedere ca pe pagina lor de jobs au la „vanzare” un post de developer pentru Android, ma gandesc ca urmeaza in scurt timp si o versiune pentru acest sistem de operare. Iata cam ce stie:

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro