Am 6 beri de dat: URSUS – Timisoreana Bruna

Am 6 beri de dat: URSUS – Timisoreana Bruna

Ma suna azi dimineata un domn amabil de la DHL sa-mi spuna ca are pe numele meu un colet de la Ursus (?!?). Nu mica mi-a fost mirarea sa aud asa ceva, mai ales ca eu nu beau deloc bere. Dar daca e sa primesti un cal cadou, batranii spun sa nu-l cauti la dinti, asa ca am mers sa ridic coletul si iata ce am gasit:

Drept sa va zic, mi-ar fi placut ca scrisoarea aia sa inceapa cu „Salut Valentin!” si sa fie semnata de cineva, de oricine de la Ursus. Daca s-au chinuit sa faca ditamai surpriza la cative oameni (am observat ca si Dan a primit), macar sa fie personalizata. Dar oricum e surpriza placuta.

Ce mi-a placut insa mie, ca de bere v-am zis ca nu ma ating, a fost CD-ul din cutie, un fel de vinyl modern, foarte ingenios facut, pe care este inregistrata inconfundabila voce a maestrului Florin Piersic, pe care v-o redau mai jos, pentru ca e pacat de la Dumnezeu sa nu-l ascultati si voi:

Dar sa ne intoarcem la beri… cum va ziceam am 6 doze noi noute de Timisoreana Bruna. Sunt sigur ca cei de la Ursus nu se vor supara daca vi le dau voua. Bine, ca nu fara un pic de efort, si anume: spune-mi intr-un comment de ce crezi ca Ursus a lansat Timisoreana Bruna si autorii primelor 6 pareri/comentarii vor primi cate o doza rece de Timisoreana Bruna, daca veniti in centru in Cluj sa v-o inmanez si anume personal.

Game on!

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

25 comentarii

 1. #1 Comentariu nou

  De ce ? simplu pentru ca asa au considerat ei si bine au facut ..ma bucur ..nu pot spune ca sunt o mare consumatoare de bere dar incerc noutatile (cateodata binenteles 🙂 )mai ales daca stiu ca sunt facute cu suflet <3

 2. #2 Comentariu nou

  Salut

  Datorita faptului ca berea are un loc de cinste in frigiderul meuca e vara ca e iarna e binevenita orice nouatate de la Ursus …traiasca berea indiferent ca e bruna sau …verde ,,,,sau ….bere sa fie

 3. @Alina esti din Cluj da?

 4. @Dan, din Cluj?

 5. #10 Comentariu nou

  Pentru ca noi, iubitorii de bere, sa simtim gustul placut al berii brune facute acasa la noi in Ardeal, creindu-se perechea la excelenta bere Timisoreana blonda, tinand pasul cu marii producatori de bere care se respecta si produc ambele soritmente. Felicitari!

 6. #15 Comentariu nou

  A lansat bruna din respect pentru consumatorul de bere buna care cauta si altceva decat blonda. Nu sunt din Cluj-Napoca, din pacate.

 7. #17 Comentariu nou

  Cred ca Timisoreana Bruna a fost lansata cu ideea da a oferi diversitate in randul berii Timisoreana. Toata lumea stie Timisoreana (blonda) este foarte buna, sunt sigur ca nici cea bruna nu e mai prejos (din pacate inca nu am avut onoarea sa o incerc)

 8. #20 Comentariu nou

  Pentru ca aveau nevoie de bani 😛

 9. SUNT DIN IASI .PARTICIP LA CONCURS

 10. #23 Comentariu nou

  Bautorii de bere Timisoreana aveau nevoie si de o bere bruna la fel de baubila ca si cea blonda, dar care sa respecte si traditia de 300 de ani in fabricarea berii romanesti. Tot ce este nou starneste interes si sunt convinsa ca va avea un real succes!
  Sunt din Bucuresti, dar tare mi-ar fi placut sa fiu acum in Cluj 🙂 sa pot savura o bruna rece!!!! langa niste mici care sfaraie pe gratar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro